eskort samsun

ÜNYENETHABER

Kadınlarımız İçin Çatom’dan Tasarım Semineri

Kadınlarımız İçin Çatom’dan Tasarım Semineri
16 Mart 2015 - 17:47

 

VİDEO HABER

1

 

ÇATOM (Çok Amaçlı Toplum Merkezleri) desteği ile Ünye Girişimci İş Kadınları Derneğinin Ünye Kız Meslek Lisesinde düzenlediği seminerde ÇATOM Başkanı Selma HASDEMİR, gerçekleştirilen bu seminerin amaçlarından bahsetti ve iş hayatına yeni başlayacak öğrencileri bilgilendirmek adına tavsiyelerde bulundu.

ÇATOM Başkanı Selma HASDEMİR;

”Ünye Girişimci İş Kadınları Derneği olarak Ünye Kız  Meslek Lisesinde bir etkinlik planladık ve onu gerçekleştiriyoruz. Ünye Girişimci İş Kadınları Derneği Ünyemizde var olan iş kadınları ve ardından gelen potansiyel iş kadınlarına yeni yollar açmak ve onları bilgilendirmek adına çeşitli faaliyetler gerçekleştiriyoruz. Bu alanda da Kız Meslek Lisesi genç kızlarımızı mesleğe hazırlayan çok önemli bir eğitim kurumumuz. Dolayısıyla burada bugün özellikle giyim bölümü öğrencilerine bu semineri veriyoruz. Tasarım ile ilgili derneğimizin yönetim kurulu üyesi ve tasarımcısı Deniz ATİK gençlerimize tasarımı anlatacak ve öğrencilerimizin merak ettikleri konu ile ilgili sorularını cevaplandıracak. Bildiğiniz üzere iş hayatında ve bu sektörde yeniliklere açık olmak, yapılmayanı yapmak ve daha iyiye ulaşmak gerekiyor. Dolayısıyla iş hayatında bu şekilde güçlene biliyoruz. Bizim bütün amacımız kadınlarımızın her alanda, özellikle de iş hayatında güçlü olmalarını sağlamak, onlara bir katkıda bulunmak. Bugün burada bir araya gelme amacımız budur. Bende eski bir Kız Meslek Lisesi öğrencisi olarak burada bulunmaktan çok mutlu ve heyecanlıyım.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Ardından Ünye Girişimci İş Kadınları Derneği Üyesi ve Tasarımcı Deniz ATİK öğrencileri tasarım konusunda bilgilendirdi ve merak ettikleri konular ile ilgili sorularını cevaplandırdı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-