eskort samsun

ÜNYENETHABER

Kadınlardan Başkana Teşekkür…Video Haber

Kadınlardan Başkana Teşekkür…Video Haber
07 Mart 2015 - 21:12

 

Buz Pisti 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Nedeni İle Kadınlara Ücretsiz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinden Ünye Belediyesi, kadınların hoş vakit geçirerek eğlenmeleri için 7 Mart cumartesi günü 10.00 ile 20.00 saatlerinde Ünye Cumhuriyet Meydanındaki geçici Buz Pateni pistini ücretsiz olarak kadınların hizmetine sundu.

Ünye Belediyesi Kış etkinlikleri kapsamında, Ünye Cumhuriyet Meydanına 4 Şubat tarihinde özellikle öğrencilerin sömestre tatilini değerlendirebilmesi ve hoş vakit geçirebilmeleri için geçici buz pateni pisti kurdurmuştu. Sonrasında vatandaşlardan ve gençlerden yoğun ilgi görmesinden dolayı 1 ay süreliğine cumhuriyet meydanında kalacak buz pistinin süresi uzatıldı. Ünye cumhuriyet meydanında bulunan geçici buz pisti 8 Mart Dünya Kadınlar günü etkinlikleri çerçevesinde Ünye Belediyesi örnek bir çalışma yaparak 7 Mart cumartesi sat 10.00 ile 20.00 saatleri arasında buz pistine bayanlara ücretsiz olarak hizmete sundu. Ünye Belediyesini yaptığı bu çalışma ile kadınları unutmadığını gösteren Ünye Belediyesi, kadınların hoş vakit geçirmelerini amaçlamaktadır.

Buz pistinin Dünya kadınlar Günü Dolayısıyla ücretsiz olmasından dolayı memnuniyetlerini dile getiren kadınlar bu tür çalışmaların diğer belediye ve kurumlara da örnek olması gerektiklerini söylediler. Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’a da kadınları unutmayıp böyle bir etkinlik yaptığı içinde ayrıca teşekkür ettiler..

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-