eskort samsun

ÜNYENETHABER

Kabakdağı Köyü’nü Kaleme Aldı

Kabakdağı Köyü’nü Kaleme Aldı
08 Şubat 2015 - 7:57

Türkiye Gazetesi Yazarı İrfan ÖZFATURA, 

CAMİ

                Türkiye Gazetesi Yazarı İrfan ÖZFATURA, Türkiye Gazetesi’nin bugünkü nüshasında, Ordu’da eko turizme öncülük eden Fatsa’nın Kabakdağı Köyü’nü tanıttı.

Turizm kenti olma yolunda hızla ilerleyen Ordu’nun tanıtımına katkı sağlamak amacıyla Vali İrfan BALKANLIOĞLU’nun daveti üzerine “Ordu Belgeseli” çekimleri için Ordu’ya gelen ve 27-30 Ağustos 2014 tarihleri arasında Ordu’nun değişik yörelerinde çekimler yapan TGRT Belgesel Kanalı ekibinde yer alan Türkiye Gazetesi Yazarı İrfan ÖZFATURA, Ordu’da edindiği izlenimleri kaleme almaya devam ediyor.

Türkiye Gazetesi’nin 8 Eylül 2014 tarihli nüshasında ve genel baskısında “Ordu’nun teepeeleeri” başlığı ile tam sayfa makale yayınlayan Yazar İrfan ÖZFATURA, farklı bir bakış açısı ile Ordu’nun yaylalarını, doğal güzelliklerini, kültürünü, geleneklerini yansıtmıştı.

Türkiye Gazetesi Yazarı İrfan ÖZFATURA, Türkiye Gazetesi’nin bugünkü nüshasında ve genel baskısında, Ordu’da eko turizme öncülük eden Fatsa’nın Kabakdağı Köyündeki izlenimlerini okuyucularıyla paylaştı.

Bugünkü Türkiye Gazetesi’nin 16. Sayfasında, “Fatsalı Köylüler Turizme Ayar Verdiler. Kabakdağı Kriterleri” başlığı altında tam sayfa olarak yayınlanan makalede, Kabakdağı Köyünün tarihi geçmişi, yemek kültürü, tarihi ve otantik evleri, temiz havası, eğlence kültürü ile şehirden sıkılanlara huzurlu bir tatil imkanı sunduğunu dile getiren İrfan ÖZFATURA, Kabakdağı Köyüne başta Arap turistler olmak üzere Almanya’dan, Avusturya’dan, Japonya’dan turistlerin gelip, kaldıklarını ifade etmekte.

Türkiye Gazetesi Yazarı İrfan ÖZFATURA, Ordu’yla ilgili izlenimlerini, gelecek haftalarda yayınlanacak yeni makaleleri ile sürdürecek.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-