eskort samsun

ÜNYENETHABER

İYİ Parti Grup Başkanvekili Dervişoğlu Ünye’de Konuştu

İYİ Parti Grup Başkanvekili Dervişoğlu Ünye’de Konuştu
28 Mayıs 2022 - 19:10

İyi Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, bugün Ünyeliler ile bir araya geldi.

Çeşitli programlara katılmak için Ordu’ya gelen İyi Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu bugün Ünyeliler ile buluştu. Han Boğazı mevkiinde büyük bir kalabalık ile karşılanan Dervişoğlu, daha sonra Ünyeli esnaf ve vatandaşlar ile buluşarak İyi Parti Ünye İlçe binası önüne geldi.

Esnaf ve vatandaşlarla yakın ilişkiler kuran İyi Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, Ünyeliler ile sohbet edip onların sıkıntılarını dinleyerek gezisini tamamladı.

İyi Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk ve Ünye İlçe Başkanı Feryal Çuhacı, Grup başkan vekili Müsavat Dervişoğlu’na hoşgeldin diyerek Ordu’nun problemlerini mecliste gündeme getireceği için teşekkür ettiler.

 Ünye gezisi sonrası Ünye Şehitler Parkı’nda basın açıklamasında bulunan İyi Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu ‘erken seçim muhtemeldir, kazanacakları bir seçim olursa haftaya pazar yaparlar ama kaybedecekler dedi.

Dervişoğlu’nun açıklaması şöyle;

“Ordu ziyaretime çok farklı anlamlar yüklemeye gerek yok çünkü ben bu memleketin çocuğuyum. Memleketimde olmaktan gurur duyuyorum, böyle bir teşkilatım olduğu için iftihar ediyorum. Problemleri yerinde tespit etmek ve çözüm önerilerini ortak akılla belirlemek üzere 20 Ocak 2020 tarihinden itibaren bütün Anadolu’yu dolaşıyoruz.

Ordu’nun Çevre Sorunları İle İlgili Önemli Problemleri Var

Ordu vilayetinin yüzde yetmişinden fazlasını maden sahası olarak belirlemişler. Ben Ünye’nin mesele çevre olunca nasıl direnç gösterdiğini bilen bir insanım. Yaylalarımızı derelerimizi işgal ediyorlar, ormanlarımızı yok ediyorlar, bunlar yetmezmiş gibi bir de adalarımıza göz diktiler.

Sayın Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanını Uyarıyorum

Bu memleketin deresinden, dağından, yaylasından, denizinden, adasından ellerini çeksinler. Rantabl olmayan bir projeyi çok büyük maliyetlerle gerçekleştirmiş olursanız bunun hesabını hak size sorar. Denizin ortasına bir seyir terası yapacaksınız. Oranın güvenliğinden kim sorumlu olacak? Orada kötü bir iş yapıldığında bunun hesabını kim nasıl verecek? Rant kapısından bakmayı beceremiyorlarsa güvenlik kapısından bakmalarını tavsiye ediyorum. Şayet çevresel duyarlılıklarımızı göz ardı ederek vatandaşla inatlaşarak bir iş yapmaya kalkarlarsa ve benim Ünyelim Fatsalım Ordulum burada bir direniş sergileme ihtiyacı duyarsa, kanımın son damlasına kadar yanlarında olacağımı burada belirtiyorum.

Bu İktidarın Bir Seçimlik Ömrü Kalmıştır

İyi Parti olarak erken seçim ne zaman olursa olsun biz hazırız. Ayrıca Erken seçim bizce muhtemeldir. Kazanabilecekleri bir seçim olursa haftaya pazara yaparlar ama kaybedecekler. Bu iktidarın bir seçimlik ömrü kalmıştır. ” dedi.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-