eskort samsun

ÜNYENETHABER

İşin özü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözünün üzerine söz söylemek

İşin özü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözünün üzerine söz söylemek
09 Şubat 2022 - 21:26

 

A Haber Ajansının Genel Yayın Yönetmeni ve Baş yazarı Gazeteci Ferhat Aydoğan kaleme aldığı köşe yazısında “Ak Parti ve MHP il ve İlçe başkanları kendine çeki düzen vermeli! “ dedi ve sözlerine şöyle devam etti

2023 seçimlerine giderken seçimin kaderini belirleyecek olan Ak parti ev MHP il ve ilçe başkanları. Bu seçim tarihin akışını değiştirecek. Özellikle Güneydoğu, Karadeniz bölgelerinde olan durumları uzun süredir izliyorum ve bir çok şikayeti görüyorum.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapmıştı ve meydanlara inin halkın içine karışın, konuşun demişti, uzun süredir İl ve İlçe başkanları tüm bunları bir kenara atmış kendi dertlerinin peşine düşmüş.

KRALDAN ÇOK KRALCILIK!

Sosyal medyada İl ve İlçe başkanlarının sadece sosyal medya üzerinden paylaşımlar yaparak bu işin yürümeyeceğini bilinmesi gerekiyor, Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rahmetli Başbuğ Alpaslan Türkeş gücünü bizzat milleti ile olan bağından almış gönülleri fetih etmiştir. Fakat bu zorlu süreçte dengeleri korumak adına Ak parti ev MHP2li başkanların teşkilat yapısını incelemesi gerekiyor, sadece teşkilatı değil kendilerine çeki düzen vermeleri şart.

Güneydoğu ve Karadeniz bölgesi duygusal yapıya sahip, burada olan seçmenlerin duygusal karar verecekleri kesin olduğu bilindiği halde il ve ilçe başkanlarının toplumla ile arasına mesafe koyması kabul edilir bir davranış asla değil.

Ak Partiliyim, MHP’liyim diyerek bir koltukta oturarak bu işlerin yürümeyeceğini bilmeyenlerin yeri ne Ak partidir nede MHP’dir.

Duygusal insanların toplum içerisinde etkisi tartışılmaz, onların soru ve görüşlerine dertlerini dinlemek, yardımcı olmak, birlik olmak gerekiyor, bazı il ve ilçe başkanlarının milletin sorunlarını dinlemeyi bir tarafa bırakarak kendi menfaatleri içerisinde olmasını kabul edilmeyeceği gibi bundan sonraki sürçte parti içerisinde asla bir yeri olmayacaktır.

SANILMASIN Kİ BUNLAR GÖRÜLMÜYOR!

Bugün veya yarın kadrolarda değişiklikler olacağını ve kimsenin gözünün yaşına bakılmayacağını herkes bilmeli, Cumhur ittifakına zarar verecek, Halk ile arasına mesafe koyanların yeri Cumhur İttifakı değildir.

Özellikle Karadeniz ve Güneydoğu’da olan vatandaşların sorunlarının dinlenilmediğini biliniyor, Şikâyetler çoğaldı. Bu ittifakta ayrımcılık olmayacak.

İşin özü Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın sözünün üzerine söz söylemek, onun asla yapılmasın dediği işlere kalkışmak, Ben Ak partiliyim nasılsa MHP’liyim bana bir şey olmaz diyenlere Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözünü hatırlatıyorum.

Özellikle il ve İlçe teşkilatları kendilerini farklı işlere vermemeli, partisine zarar vermemeli..

MHP VE AK PARTİ İÇERİSİNDE DEĞİŞİM ŞART!

Bir çok defa uyarılan il ve ilçe başkanları içinde değişiklik yapılması şart, partisine ve davasına zarar verenlerin parti ile ilişkisinin ‘de kesilmesi gerekiyor, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve bilge lider Devlet Bahçeli adını kullanarak kimse iş yapmasın!

Bu seçim diğerlerinden daha çalışkan olmalı, herkesle konuşulmalı, dertler dinlenmeli, raporlar hazırlanmalı. Siyasette tepkide alabilirsiniz ama cevap veremezseniz halkın soru ve görüşlerinden kaçarsanız, farklı işlere yönelir ve davanızı satarsanız, açıkça söylemek gerek ortada kalırsınız!

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-