eskort samsun

ÜNYENETHABER

İş Dünyasına Ziyaretlerini Sürdürüyor

İş Dünyasına Ziyaretlerini Sürdürüyor
08 Ocak 2015 - 12:15

Vali İrfan BALKANLIOĞLU,

DSC_2708 DSC_2675

Ordu’nun ekonomisine, istihdamına katkıda bulunan sanayicileri, işletmeleri ve esnafları daha yakından tanımak, yaptıkları üretim ve faaliyetler hakkında bilgi almak, onlara moral ve motivasyon sağlamak amacıyla yapmakta olduğu ziyaretleri sürdürüyor.

İlk ziyaretini Ateş Opel Ordu Bayisine gerçekleştiren Vali İrfan BALKANLIOĞLU, burada Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk ATEŞ tarafından karşılandı.

1991 yılında otomotiv sektöründe hizmet vermek üzere Ordu’da faaliyete başladıklarını söyleyen Ufuk ATEŞ, ”Kurumsallaşmanın gereklerini yerine getirebilmek ve müşterilerimize daha kaliteli hizmet verebilmek için organizasyonumuzu devamlı geliştirmekteyiz” diye konuştu.

ATEŞ, “Sayın Valimiz İrfan BALKANLIOĞLU’nun bu nazik ziyareti bizi son derece mutlu etmiştir. Mülki Amirimizin bu ziyaretini, bizlerin yanında olduğunu hissetmek açısından da çok önemsiyoruz ve teşekkürlerimizi sunuyoruz” şeklinde konuştu.

Ordu’da bir çok alanda yatırım yapan Ateş Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk ATEŞ’e ziyarette bulunduğunu söyleyen Vali BALKANLIOĞLU, ”Tercih edilen markaların ilimizde satışa sunulması ve Ordu halkının hizmetinde olması son derece güzel. 200’e yakın kişiyi istihdam ederek, Ordu ekonomisine sağladıkları katkı nedeniyle değerli işadamımızı kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.

Vali BALKANLIOĞLU’nun ikinci durağı ise Eylül ayında Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyete başlayan Tyh Tekstil oldu.

Tyh Tekstil Ordu Genel Müdürü Özgür ÖZAY ve Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Olgun TOPKAYA tarafından karşılanan Vali İrfan BALKANLIOĞLU, firmanın üretim alanını gezerek incelemelerde bulundu, Genel Müdür Özgür ÖZAY’dan bilgiler aldı.

2000 yılında kurulan, İstanbul ve İzmir’de ofisleri bulunan Tyh Tekstilin Ordu’da altıncı birim olarak açıldığını anlatan Genel Müdür ÖZAY, şu an 181 kişinin istihdam edildiğini, hedeflerinin istihdam sayısını 300’e çıkarmak olduğunu ifade etti.

Dünyanın önde gelen markaları için üretim yapan firmada İşkur aracılığıyla insanların iş imkanı bulduğunu ve meslek sahibi olduğunu belirten Vali BALKANLIOĞLU, ”İlimizde istihdama katkı sunan firmalara teşekkür ediyoruz. Organize Sanayi Bölgesinin gelişmesi, istihdam sayısının artması en büyük arzumuz. Tekstil konusunda yatırım yapmak isteyen işadamlarımız var. Ancak, mevcut Organize Sanayi Bölgesi dolu olduğu için yer sıkıntısı söz konusu. İkinci Organize Sanayi Bölgesi için ise çalışmalar devam ediyor” dedi.

Ordu’da tek geçim kaynağının fındık olduğuna vurgu yapan Vali İrfan BALKANLIOĞLU, fındıktan başka istihdam olanaklarının oluşturulması gerektiğinin altını çizdi ve fındığın olmadığı durumlarda ekonomi ve ticari hayatın bütün katmanlarının olumsuz yönde etkilendiğine dikkat çekti.

Vali BALKANLIOĞLU, “Böyle güzide kuruluşların olmasından dolayı memnunuz” diyerek, Valilik olarak her konuda destek olmaya hazırız dedi ve başarı dileğinde bulundu.

Vali İrfan BALKANLIOĞLU’nun ziyaretler kapsamında son durağı ise Pierre Cardin-U.S. Polo Ordu Şubesi oldu.

Pierre Cardin-U.S. Polo Ordu Şube Sorumlusu Caner CAN ile bir süre sohbet eden Vali BALKANLIOĞLU, ziyaretlerini tamamladı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-