eskort samsun

ÜNYENETHABER

İNTİHARIN BİLİNMEYENLERİ

İNTİHARIN BİLİNMEYENLERİ
20 Ocak 2015 - 8:50

KENDİNİ DİREĞE ASMIŞTI

828385413231ab32c826a21879315147

26 yaşındaki Murat Temel, dün akşam saatlerinde Ordu’nun turizm cazibe merkezi olan Boztepe’de bulunan televizyon vericilerinin olduğu alanda elektrik direğine asılı halde bulundu.

Ulubey İlçesi’ne bağlı Şahinkaya (Aşağı Kızılen) Mahallesi’nden olduğu öğrenilen ve Altınordu İlçesi’ne bağlı Selimiye Mahallesi’nde oturan Murat Temel, iddiaya göre kız arkadaşıyla geldiği Boztepe’de bir müddet sonra tartışmaya başladılar.

Tartışmanın ardından kız arkadaşından ayrılan Murat Temel, arabayla Boztepe’de bulunan televizyon verici istasyonlarının olduğu bölgeye gitti. Daha sonra kız arkadaşını arayan genç, iyi olmadığını ve yanına gelmesini söyledi. Kız arkadaşı yanında geldiğinde Murat Temel’i insanın kanını donduracak şekilde direğe asılı şekilde buldu.

Hemen 112 ve 155’i arayan arkadaşının ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler soruşturma başlattı. Olay yerinde yapılan ilk incelemenin ardından kesin ölüm nedeninin tespiti için Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Murat Temel’in ölüm nedeniyle ilgili olarak savcılık tarafından soruşturma başlatılırken cenazesi Salı günü saat 8.30 da Altınordu İlçesi’ne bağlı Selimiye Mahallesinde bulunan evinden alınarak Ulubey’in Şahinkaya Mahallesi’nde öğle namazına mütakip kılınacak cenaze namazının ardından aynı köyde defnedilecek.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-