eskort samsun

ÜNYENETHABER

İBRAHİM DEMİR ORDU’YA SESLENİYOR…VİDEO HABER

İBRAHİM DEMİR ORDU’YA SESLENİYOR…VİDEO HABER
09 Mart 2015 - 9:10

BAŞARILI,DONANIMLI VE VİZYON SAHİBİ GENÇ ADAY ADAYI

Adsız

Ünye’nin yetiştirmiş olduğu değerlerden birisi olan ,Amerika Güney Carolina Üniversitesi Öğretim Görevlisi Ekonomi Profesörü İbrahim Demir, Ak Parti’den Ordu Milletvekilliği aday adaylığını açıkladı ve Ordu’ lu hemşerilerine  sesleniyor.

Amerika Güney Carolina Üniversitesi Öğretim Görevlisi Ekonomi Profesörü İbrahim Demir, “Şuanda Amerika Güney Carolina Üniversitesi’nde Ekonomist ve Sağlık Ekonomisti olarak görev yapmakta.Kendisini memleketine adadığını belirten Demir 15 yıldır gurbette Ülkemi en iyi şekilde temsil ettiğime inanıyorum,bilgi ve tecrübelerimi ,gençliğimin verdiği dinamizmle harmanlayıp,Ülkeme ve milletime hizmet etmek istiyorum .Vatanıma dönüp doğduğum topraklara faydalı işler yapmak için AK Parti Ordu milletvekili aday adayı oldum dedi.

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAY İBRAHİM DEMİRDEN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

 

 

DETAYLARI VİDEO HABERDE İZLEYİN

 

 

Ordu’dan Ak Parti aday adaylığının kendisi için memleketiyle kavuşma olduğunu ifade eden Ekonomi Profesörü İbrahim Demir, “Gurbeti bilen bilir. Her sabah kalktığımda acaba Ünye’de ve Türkiye’de ne oluyor diye kalkıyorum. Bu benim için bir kavuşma, bu benim için bir rüyanın gerçekleşme ihtimali, bu benim için bir hizmet edebilme ihtimali ki; biz bu aşkla yanıyoruz. Mala mülke, makama, unvana tamah etmedik, ama çok şükür Allah verdi. Ama içimizdeki hizmet aşkı hiçbir zaman dinmedi” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-