eskort samsun

ÜNYENETHABER

Huzurevi Sakinlerinin El Sanatları Sergisine katıldı

Huzurevi Sakinlerinin El Sanatları Sergisine katıldı
20 Mart 2015 - 1:00

DSC_0006

Vali İrfan BALKANLIOĞLU’nun eşi Esma BALKANLIOĞLU, Ahmet Cemal Mağden Huzurevi’nde “El Ürünleri Sergisi”nin açılışına katıldı.

Esma BALKANLIOĞLU, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası  kapsamında Ahmet Cemal Mağden Huzurevi’nde kalan yaşlıların hazırlamış olduğu, ahşap boyama, cam boyama, takı tasarım, seramik, keçe ile  el örgüsünün yer aldığı el sanatları sergisinin açılış kurdelesini huzurevi sakinleri  ile birlikte kesti.

Huzurevi sakinlerinin el emeği ve göz nuru ile çok güzel eserler ortaya çıkardığını belirten Esma BALKANLIOĞLU, “Yaşlılarımız huzurevinde kaldıkları süre içinde, boş vakitlerini bu güzel eserleri yaparak geçiriyor. Ortaya çıkan eserlerin hepsi birbirinden güzel. Huzurevi sakinlerimizin toplumsal hayattan kopmadan, sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlerle yakından ilgilenmeleri son derece memnuniyet verici. Kendilerini ve emeği geçen herkesi kutluyorum” şeklinde konuştu.

Sergi stantlarını gezerek, yapılan el işleri ile ilgili Huzurevi Müdürü Ümit BAYRAMİÇ’ten bilgi alan Esma BALKANLIOĞLU, huzurevi sakinleri ile bir süre sohbet etti.

Esma BALKANLIOĞLU, diğer katılımcılarla birlikte  el sanatları  kursuna  katılarak, başarı gösteren 8 huzurevi sakinine de kurs bitirme belgelerini verdi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-