eskort samsun

ÜNYENETHABER

Hizmet Siyaseti Yapmaya Devam Edeceğiz

Hizmet Siyaseti Yapmaya Devam Edeceğiz
18 Ocak 2015 - 4:02

Hamarat Basınla  Yemekte Buluştu

IMG_1189

 

Ak parti Ordu millet vekili Mustafa Hamarat cumartesi aksamı basın mensuplarıyla yemekte buluştu.Sayın Hamaratın basınla buluşması karşılıklı sohbet ve muhabbet eşliğinde geçti.Davete Ünye Ak parti ilçe Başkanı Sayın Arif Ergün ,Altınordu Ak parti ilçe Başkanı İbrahim Hekim ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Davette bir konuşma yapan Sayın Hamarat ,

Gençlik kollarının 4. olağan kongreleri nedeni ile burada bulunuyorum. Bu kongrelerden Ünye ve Fatsa kongrelerini yaptık,yarında Altınordu Ak parti gençlik kongresini yapacağız.Bizim gençlik kolları kongreleri ana kademe kongreleri gibi kalabalık ve coşkulu geçiyor.

2014 yılı Türk siyaseti için önemli bir yıldı.Bunlardan biri yerel seçimlerdi,Ordu’da 20de 20 yaparak büyük başarı kazandık.Ayrıca Cumhurbaşkanlığı seçimi yaşadık,halk ilk kez Cumhurunu kendi seçti.Bugün Türkiye, hem Cumhurbaşkanlığı hemde Başbakanlık konusunda büyük bir uyum ile icraatlarına devam ediyor,geleceğe daha iyi ve daha heyecanlı bir şekilde hazırlanıyor.Üç dönemdir iktidarda olmamıza rağmen her hangi bıtgınlık,yorgunluk bahane etmeden hizmetlerimize devam ediyor ve 2015 seçimlerine en popüler parti olarak hazırlanıyoruz.

Burada bulunurken proje alanlarını ve çalışmalarını yerinde takip ediyoruz.15 Mart’ta inşallah havaalanımızın açılışı gerçekleşecek. Bundan sonra Ordu ulaşım bakımından yeni bir sınıfa geçmiş olacak.Bu hizmet her alanda Ordu’yu çok etkileyecek ve ileri götürecek.Daha sonra da projelerimizden bir tanesi hızlı tren  ve liman çalışmamız olacak.Bütün bu projelerde ve çalışmalarda ,hem yerel hemde hükümet olarak elimizi taşın altına koyuyoruz Ordu’yu en gelişmiş en güzel il yapmak konusunda elimizden gelen bütün çalışmaları yapıyoruz,yapmaya da devam edeceğiz.Eski Türkiye’de olduğu gibi laf siyaseti,polemik siyaseti,karalama siyaseti,insanları kandırma ve kavga siyaseti yapmayı düşünmüyoruz,hizmet siyaseti yapmaya devam edeceğiz dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-