eskort samsun

ÜNYENETHABER

HER ŞEY MİNİK AYAKLAR İÇİN…VİDEO HABER

HER ŞEY MİNİK AYAKLAR İÇİN…VİDEO HABER
22 Ocak 2015 - 12:03

ENGEL TANIMIYORLAR

ssd

 

Ünye Elele Derneği minik ayaklar üşümesin projesi kapsamında temin ettiği botları sahiplerine ulaştırmak için yola çıktılar.

Ünye’nin yüksek kesimlerinde 1-1,5 metre kar olan yerlerdeki okullarda ihtiyaç sahipleri öğrencilere dernek aracılığı ile bot temin edip onları sahiplerine ulaştırmak için Ünye Off Road Kulübü’ndeki araçlardan destek alarak kar kış demeden yardım eli uzattılar.

Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda bir açıklama yapan dernek üyelerinden Selman Nevzat Kaya, “Biliyorsunuz Elele derneğimizin esas amacı madde bağımlısı olan çocukları bu illetten kurtarmak için kurulmuş bir dernektir. Ancak derneğimizin asıl amacının araştırmaları sırasında bir arkadaşımız gördü ki ayaklarında ayakkabı olmayan, naylon lastik olup unu da dikerek okula giden öğrenciler ile karşılaştık. Bu durum karşısında derneğimiz sadece bağımlı maddelerle mi mücadele edecek diyerek bu ihtiyaç sahibi öğrencilere de yardım etmek için kolları sıvadık. Kendi arkadaşlarımız arasında bot temin ederek bu tür ihtiyacı olan çocuklarımıza derneğimiz aracılığı ile yardım eli uzatmak istedik. Çıkacağımız yerler yüksek kesimler olduğu için 1 metre, 1,5 metre kar olan yerler olduğu için Ünye Off Road Kulübü’nden yardım istedik. Sağ olsun onlar da duyarsız kalmadı. Onların araçları ile oralara bu yardımları inşallah ulaştıracağız. İnşaallah Ünye halkından bu tür yardımlara duyarsız kalmamalarını istiyoruz.” Şeklinde konuştu.

MADDE BAĞIMLILIĞI AKLI MUHAFAZAYA MANİDİR

Kaya, “Bu tür yardımları yapacağız ama bizim esas amacımız, gayemiz madde bağımlısı çocuklarımızdır. Çünkü, Allah bizden aklı muhafaza istiyor. Madde bağımlılığı da aklı muhafazaya mani bir etkendir. Biz bu anlamda yola çıktık. İnşallah gençlerimizin hiç birisinin maddeyi kullanmadığı, alkolü almadığı, hatta sigaradan uzak durduğu bir nesil için çalışıyor, bunun için de bizlere her konuda destek vermelerini, istiyoruz.” şeklinde yardım istedi.

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-