eskort samsun

ÜNYENETHABER

HER MEVSİM SAFARİ PROGRAMI ,HER YÖNDEN SORGULANMAYA BAŞLANDI

HER MEVSİM SAFARİ PROGRAMI ,HER YÖNDEN SORGULANMAYA BAŞLANDI
14 Şubat 2022 - 1:06

Bu hafta sonu tespit ettim iki olayı sizlerle paylaşmak istiyorum. Çünkü halk onlara değil bize ulaşıyor ve soruyor. ”Bu ne perhiz ,bu ne lahana turşusu, tasarrufun adı var ,birde ekonomik yangının dokumayanları var ”dediler.

OFF ROAD DERNEĞİ KADAR BELEDİYE ETKİNLİK YAPMADI

İlk olarak Ünye Yunus Emre offroad Spor kulübü’nün düzenlediği ‘’ Her Mevsim Ünye Safari’’ programa dikkatimi çekti.

Bu etkinliğe kurumumuzda dahil olmak üzere birçok sivil toplum kuruluşu ,basın mensupları ve vatandaşlar davet edildi .

Çaybaşı ,Akkuş ,İlküvez gezildi ,sofralar kuruldu, yenildi ,içildi. Bu tur etkinlikler Ünye’miz adına çok güzel, etkinlikler düzenleyenleri tebrik ediyorum.

 

Ama şöyle bir ince ayrıntıyı da sizlerle paylaşmak istiyorum.

 

Daha bir  iki yıl önceye kadar maddi sıkıntılar nedeniyle birçok organizasyonu yapamayan ve sponsor arayan bu güzide derneğimize ne oldu da bu tür etkinlikleri rahatlıkla ard arda yapmaya başladı?Kulüp belediyeden çok etkinlik yaptı maşallah diyelim nazar değmesin.

Hele de mazotun, benzinin, ekonomik sıkıntının yaşandığı, milletin ekmek alırken bile zorlandığı bir zamanda bu kadar kişi nasıl ağırlandı   merak ediyorum.

Şimdi bazı savunmatik elemanları duyar gibiyim araç sahipleri ve dernek karşıladı diye ama bu seferde adama sunu sormazlar mı önceden neredeydiniz?

Burada kimseyi suçlamıyorum ama acaba ‘’Bal Tutan Parmağını Mı Yalıyor’’ diye düşünmeden duramadım.

Yada illa Ak parti başkanı olan bir  abimiz mi olmalı diye de kendime sormadan geçemedim.

BAŞKAN ÇİMENTO’DAN KİMİN İSTEDİĞİNİ ALDI ACABA ?

Gelelim ikinci olaya;

Yıllardır Ünye halkının tepkisini çeken, özellikle Ünye’ye katkısı yönünde eleştiriler alan , görsel ,sosyal ve çevre kirliliği açısından üst düzeyde eleştirilere maruz kalan Ünye çimento ile Ünye belediyesini temsil edenleri yanyana gördüm memleket adına umutlandım.

Zira belediye Başkanı Hüseyin Tavlı daha önceki konuşmalarında Ünye çimentodan şikayetini belirtmiş ve ağır eleştirilerde bulunmuş, bu durum  televizyonlara kadar taşınmıştı. Ve bir müddet sonra bir anda ne yayınlar kesildi ses ve görüntü gitmişti.

Ünye’’ye en azından okul yaptırmalı diyen Hüseyin Tavlı’nın Ünye çimento yöneticisi ile yan yana ve muhabbet içinde bulunmaları bizlere acaba Ünye için güzel şeyler mi olacak diye umut saçtı.

Evet ikili arasındaki samimi diyalogları görünce , Ünye belediyesi ve çimento arasında Ünye’nin hayrına işlerin geliştiği yönünde düşüncelerim oluştu.

Buradan belediye Başkanına soruyorum,

Şikayet ettiğiniz Ünye çimento  Ünye’ye okul mu yaptıracak?

 Yoksa Ünye Belediyesi’nin yıllık çimento iştikakını mı arttıracak?

Kısacası Sizin hayrınıza mı?Yoksa milletin hayrına mı gelişmeler yaşanıyor?

Anlayacağınız bu samimiyetin  nedenini merak ettik.

BİRAZDA ÇİMENTO ETKİNLİK DÜZENLESİN

Bu arada birde  şöyle bir teklifim olacak,

dünkü gezide olduğu gibi  bir çok programa iştirak eden Ünye çimento , bir günde kurum olarak fabrika içinde gezi düzenlesin ki Ünye her şeyi yerinde görme fırsatı yaşasın. Tabi ki korktuğu bir şey yoksa…

 

CİHAN ÇAKIR

KARTEGDER BŞK.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-