eskort samsun

ÜNYENETHABER

HEDEFİMİZ TEKLİ EĞİTİM …VİDEO HABER

HEDEFİMİZ TEKLİ EĞİTİM …VİDEO HABER
21 Ocak 2015 - 10:57

Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa ERDEM,

XCX

eğitim öğretim ile ilgili yapacakları projeleri anlattı.Bakanlığa 5 yatırım tekliflerinin olacağını söyleyen Musa ERDEM, “Tekli eğitime geçmemiz için de planlamamız var” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa ERDEM; “Biz 3 yıl içerisinde %90-%100 ihtimal tekli eğitim-öğretime geçmeyi planlıyoruz.Buna yönelik olarak da çalışmalarımızı sürdürüyoruz.Tabiki bu çalışmaların hayata geçmesi Bakanlığımıza yapacağımız teklifleri onaylaması ile mümkün olacaktır.Buna yönelik olarak da gerek ilçe kaymakamımız, gerek valimiz, gerek il Milli Eğitim Müdürlüğümüz, gerekse bölge vekillerimizin girişimle ile birlikte yürütmeye çalışıyoruz.

Bakanlığa 2015 yılı içerisinde 5 yatırım teklifimiz var.Bu tekliflerin;

1.Şuan Arif Nihat Asya Kız Teknik ve Meslek Lisesi ikili öğretim görüyor.Saraçlı mahallesinde Milli Eğitim Bakanlığına ait bir arsa var. Oraya bina yapıp oraya taşımak veya Lisenin kendisini tekli öğretime geçirmeyi planlıyoruz.Liseyi boşalttığımız binaya da bir orta okul düşüncemiz var.Böylelikle oraya bir orta okul açılması durumunda Mehmet Akif orta okulumuz ile Puset Polvan orta okulumuzu tekli öğretime geçirmeyi planlıyoruz.Kız Meslek lisesine yeni bir bina yapmamız durumunda 3 okul tekli öğretime geçecek.Bir taşta üç kuş vurmuş olacağız.

2.Sağlık Meslek Lisemiz şuanda yetersiz.Hastaneye yakın bir yerde arsamız var.Teklifimizi eğer bakanlığımız onaylar ise liseyi oraya olmayı düşünüyoruz.Hem Sağlık Meslek Lisemiz daha kaliteli bir eğitim vermiş olacak, hem de liseyi boşalttığımız binaya bir orta okul düşüncemiz var.Böylelikle o mahallede bir orta okula kavuşmuş olacaktır.Muhtemelen bu durum Anafarta Okulunu da olumlu etkileyecektir.

3.Fevzi Çakmak mahallesine bir ilk okul düşünüyoruz.Bununda onaylanması durumunda o çevredeki diğer okullarımızda tekli öğretime geçecek.

4.Planlarımız arasında engelli öğrencilerimiz için Eğitim Uygulama Okulumuz da var.

5.Bir tane de Anadolu Lisesi hedefimiz var.” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-