eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Hedef 1. Amatör Lig…VİDEO HABER

Hedef 1. Amatör Lig…VİDEO HABER
editor( unyenethaber@hotmail.com )
18 Mart 2015 - 13:00

Çınarlıkspor Kulübü

ÇINARLIK SPOR

Ordu Amatör’ünün yeni ekiplerinden Çınarlık Spor Kulübü yönetimi ve futbolcularıyla dün akşam yemekte bir araya geldi. 29.03.2015 yani pazar günü il müsabakasına çıkacak olan Çınarlık Spor Kulübünün Genel Kaptanı Ferhat HİRAOĞLU, lige hazır olduklarını ve bu sezon grubu lider olarak tamamlayıp Play Of’a oradan da Allah’ın izniyle 1. Amatör kümeye çıkacaklarını ifade etti.

Genel Kaptan Ferhat Hiraoğlu sözlerine, Kulübü kurma amaçlarının mahalle gençlerini kötü ortamlardan ve alışkanlıklardan uzak tutarak spora yönlendirmek olduğunu söyleyerek başladı. Musa Kaymak’ın Başkanlığında, Murat Karaman, Yılmaz Güler ve Hüseyin İşçi, arkadaşlarımızın yönetim kurulu üyeliğini yaptığı 2014 yılında kurulan Çınarlık Spor Kulübünde başarıyı elde etmek için azim gösterdiklerini söyleyen HİRAOĞLU, Ordu Amatörün’de yıllarca futbol oynamış ve bu ligi çok iyi tanıyan futbolculardan kurulu tecrübeli bir ekimiz var. Antrenör olarak Metin BAYRAM ile anlaştıklarını ve bu ekibe anlamda güvendiklerini söyledi.

29 Mart Pazar günü ikinci amatör kümedeki ilk maçlarını gerçekleştireceklerini söyleyen  HİRAOĞLU, “Hedefimiz kuruluşumuzun ilk yılında 2. amatör ligden  1. amatöre yükselmektir.” dedi ve kulübe destek veren herkese teşekkür etti.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P