eskort samsun

ÜNYENETHABER

 HASTANE ÇALIŞMALARI TAM GAZ (YA BİTECEK YA BİTECEK)

 HASTANE ÇALIŞMALARI TAM GAZ (YA BİTECEK YA BİTECEK)
20 Şubat 2015 - 12:14

BAŞKAN ERGÜN HASTANEYİ İNCELEDİ

ŞŞŞ

 

Hastane inşaatı kaldığı yerden devam ediyor. Yeni Hastane 300 yataklı bölge hastanesi niteliğinde. Hastanenin %10’luk kalan kısmı 10 milyon 300 bin TL karşılığında Karakoç İnşaat firması tarafından yapılıyor ve 100 gün içerisinde bitirilmesi hedefleniyor. Ünye halkının yıllardır beklediği ve  Mayıs ayının sonunda Ünye ve bölge halkının hizmetine girmesi planlanıyor.

AK Parti İlçe Başkanı Arif Ergün ,Yönetim Kurulu Üyeleri ve Ünye Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Güray Yılmaz yapımı devam eden Ünye Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundular.Hastanedeki son çalışmaları yerinde gören Sayın AK Parti ilçe Başkanı Arif Ergün;hastanenin bir an önce açılabilmesi için bizlerin yapabileceği bir şey varsa her zaman yardımcı olacağımız konusunda taahhütte bulunduk ve hastanedeki çalışmaları bizde geldik yerinde takip ediyoruz. Allah’ın izni ile Mayıs ayında hastanemiz hizmete girecek ve Ünye’ye muazzam bir eser kazandırılacak.Halkımızın ve memleketimizin gereksinimleri doğrultusunda çalışıyoruz dedi.

Son teknolojiyle yapılan hastane Avrupa standartlarının üstünde 

İşte yeni hastanenin özellikleri “37 bin metrekare net arsa üstüne, 10 bin metrekare temel üstüne oturuyor. Toplam kapalı alanı 58 bin metrekare otoparklarımızla birlikte 62 bin metrekare kapalı alan var. Hastane normal standart 300 yatak kapasitesine sahip olmakla birlikte, hastanede sadece yatak ilavesiyle 380 yatağa kadar çıkabiliyor. Hastanede 43 yatak yoğun bakım, 2. ve 3. basamak, 14 tane ameliyathane, bunların 2 tanesi kalp damar ve ortopedi cerrahisi özellikli ameliyathaneler 1 tanesi doğum salonu olmak üzere geriye kalan 12 tanesi de normal standart ameliyathane salon şeklindedir. 2 Anjiyo 1 tane DSA odası mevcut. Hastanede 22 yatak diyaliz salonu yaklaşık 3 bin metrekare Acil alanıyla hizmet verecek 500 araçlık otoparkı mevcut.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-