eskort samsun

ÜNYENETHABER

HAMARAT BOMBAYI PATLATTI

HAMARAT BOMBAYI PATLATTI
20 Ocak 2015 - 8:40

ORDU’YA HIZLI TREN

IMG_1187

Ak Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, “Önümüzde Ankara-Samsun Hızlı Tren projesi var. Bu projenin ilk kısmı Bolaman’a, daha sonra da Ordu ve Giresun’dan geçerek, Sarp’a kadar devam edecek” dedi.

Hamarat, “Demiryolu, önümüzdeki döneme ait projeler arasında. Şu anda Ankara-Samsun Hızlı Tren projesi var. 2023 hedefleri arasında zaten Samsun var. Bizim çalışmamız Ordu’yu da dâhil etme yönünde. Bu projenin ilk kısmı Bolaman’a, daha sonra da Ordu ve Giresun’a kadar geçerek Sarp’a kadar devam edecek. İnşallah önümüzdeki dönem içerisinde de bu hizmeti kavuşturmuş olacağız” diye konuştu.
Ordu’yu ilk etaba almak istiyoruz
Ankara-Samsun Demiryolu projesinin şuanda proje aşamasında olduğunu kaydeden Hamarat, “Ankara-Samsun Demiryolu henüz proje aşamasında. Bizim isteğimiz 2023 yılına kadar bu projeyi yetiştirmek. Projenin ilk etabı Ankara-Samsun arasına yapılacak. İkinci etap ise Samsun-Sarp arasına yapılacak. Öncelikle Ankara-Samsun arası bitirilecek. Bizim çalışmamız Ordu ikinci etaba kalmadan ilk etap içerisine nasıl aldırabiliriz üzerine” şeklinde konuştu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-