eskort samsun

ÜNYENETHABER

Gürsoylu Grup Bünyesinde 75. Divanev Mağazası Ünye’de Açıldı

Gürsoylu Grup Bünyesinde 75. Divanev Mağazası Ünye’de Açıldı
25 Mayıs 2022 - 17:46

Ünye’nin en büyük firmalarından birisi olan Gürsoylu Grup, yatırımlarını aralıksız sürdürerek Divanev Mobilya Mağazası’nı Ünye halkının hizmetine açtı.

Burunucu Mahallesi Orkide Sokak üzerinde Çamlık Life altında Ali Gürsoylu ve Uğur Odabaşı ortaklığıyla kurulan Divanev Mobilya Mağazası, düzenlenen görkemli açılışla hizmete girdi. Türkiye’nin önde gelen markası Divanev Mobilya Mağazası’nı Ordu Valisi Tuncay Sonel’in katılımlarıyla Ünye halkının hizmetine açan Gürsoylu Grup, kazandırdığı yatırımlarla bir yenisini daha ekledi.

Divanev yemek odası takımı, yatak odası takımı, koltuk takımı, genç odası, tv üniteleri, halı ve ev aksesuarları ürün gruplarında bölgeye hizmet verecek olan Gürsoylu Grup, açılışa özel indirimlerden vatandaşları da faydalandıracak.

Gürsoylu, “İlçemizde Başarılı İşler Yaptığımıza İnanıyoruz”

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Gürsoylu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gürsoylu, “Bu gün açılışını gerçekleştirecek olduğumuz YATAŞ Grubunun Divanev Markası Mağazalarımızda yerini alacaktır. Bu zamana kadar yapmış olduğumuz diğer mağazalara bir ilave olarak elimizden geldiği kadar başarılı bir çalışma yaptığımıza inanıyoruz. Bu mağazamızın açılışında bizlere desteklerini esirgemeyen Divanev Genel Müdürü Emrah Tepe ve bütün arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Tepe: “75. Divanev Mağazamızı Ünye’de Gürsoylu Grupla Birlikte Hayata Geçirdik”

YATAŞ Grup bünyesinde bulunan Divanev’in 75. Mağazasını Ünye’de açtıklarını ifade eden YATAŞ Türkiye Satış Müdürü Emrah Tepe, “YATAŞ Grubumuzun yeni markası Divanev Mağazamızın açılış törenine geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim. 1976 yılında Anadolu’nun ilk sünger fabrikası olarak faaliyetine başlayan YATAŞ Grup bu gün Türkiye’nin her yerinde 800’ün üzerinde mağazasıyla faaliyetine devam eden büyük bir kuruluş haline gelmiştir. Bu günde 75. Divanev vasfımızı Ünye’de Gürsoylu Grupla birlikte hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Tavlı: “Uzak Markaları Yakın Eden Gürsoylu’ya Teşekkür Ediyorum”

Uzak bölgelerdeki ürünleri Ünye’ye getirdikleri için Gürsoylu Grup’a teşekkür eden Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Bugün ki şartlarda gerçekten Ünye’ye böyle bir markanın kazandırılması ve 2 yıllık pandemi sürecinden sonra memleketimizde evlenecek çiftlerin güzel, kaliteli ve aynı zamanda uzak bölgelerdeki bu ürünleri kendi ilçemize getirerek temin ettikleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Gürsoylu Grubuna buradan hayırlı ve bol kazançlı işler diliyoruz. Aynı zamanda bu mekândan hemşerilerimizin de fiyat konusunda biraz daha uygun bir şekilde istifade etmelerini istirham ediyoruz ve Ünye’mize hayırlı olsun diliyorum” şeklinde konuştu.

“Sonel, “İşveren Ve Aş Veren Her Daim Bizim Başımızın Tacıdır”

İstihdam ve ekonomi olarak işveren ve aş verenlerin her daim kıymetli olduklarını ifade eden Valisi Tuncay Sonel, “Böylesine güzel bir ortamda Divanev Mobilya Mağazasının açılmasında sizlerle beraber olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Ben Ali Gürsoylu başkanımıza, ailesine, çalışanlarına, Ünye’mize, Ordu’muza, ülkemize ve milletimize böyle güzel bir iş yeri kazandırdığı için çok teşekkür ediyorum. Hayırlı ve bereketli olsun. İşveren, aş veren her daim bizim başımızın tacıdır. Burada çalışan arkadaşlarımız olacak, yöre insanımız gelerek buradan alışveriş yapacak. Burası dizayn ve görsel olarak mükemmel bir yer olmuş. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Ünye’mize böyle bir yer yakışırdı zaten. Hayırlı ve bereketli olsun” ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmalar sonrası Gürsoylu Grup bünyesinde açılan Divanev Mobilya Mağazası kesilen kurdelelerin ardından açılışı gerçekleştirildi. Açılışa ayrıca Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Adem Atik, Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, Ak Parti Ünye İlçe Kadın Kolları Başkanı Neşe Akgül Tiyaloğlu, İkizce Belediye Başkanı Osman Kaygı, Ünye Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Uslu, Ünye Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Akar, iş adamları, çok sayıda davetli ve vatandaşlar katıldı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-