eskort samsun

ÜNYENETHABER

GOL OLDU YAĞDI

GOL OLDU YAĞDI
23 Şubat 2015 - 1:25

PERŞEMBESPOR 2 – 10 ÜNYEBELEDİYESPOR

3011201403bld

Ordu 1. Amatör Lig B Grubu’nun yenilgisiz lideri Ünye Belediyespor, 15. hafta karşılaşmasında deplasmanda mücadele ettiği Perşembespor’u adeta gole boğdu. Yeşil-mavililer Ordu’da oynanan maçta rakip filelere tam 10 gol kaydederken zayıf rakibi karşısında kalesinde de 2 gol gördü.

 

B Grubu’nda açık ara liderliğini sürdüren Ünye Belediyespor, Perşembespor’u deplasmanda 10-2 mağlup etti. Karşılaşmanın ilk yarısını 5-2 önde bitiren Ünye Belediyespor’u galibiyete taşıyan golleri Turgut(4), Hami(2), Gökşin, Mert İzzet, Onur ve Perşembespor’dan Taner Dönmez kendi kalesine attı. Perşembespor adına atılan golün bir tanesini Ünye Belediyesporlu Evren Dönmez kendi kalesine attı.

Durugöl 1 nolu sahada oynanan karşılaşmaya Ünye Belediyespor, Ümit, Samet, Aykut, Necdet, Fıdele N’guessan, Evren, Turgut, Gökşin, Ramazan, Hami, Ali Şenol kadrosu ile çıktı. Metin Cebeci, Hakan Karataş, Z. Abidin Bayram hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmaya hızlı başlayan Ünye Belediyespor maçın hemen başında rakibi karşısında kurduğu baskının sonucunu 5. dakikada sol kanadın etkili adamı Turgut Öcalan’ın golüyle aldı ve 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın 9. dakikasında Turgut’un ceza sahası içine gönderdiği sert ortaya Perşembespor’dan Taner ters kafa vuruşu ile kendi filelerine gönderdi ve konuk takım skoru 2-0 yaptı. Bu golün hemen ardından 11. dakikada Evren’in kafayla kalecisine vermek istediği geri pasta kaleci Ümit kontrpiyede kalınca top boş kaleye gitti ve Perşembespor bu golle farkı 1’e indirdi. Maçın 13. dakikasında sahne alan Hami skoru 3-1 yaparken bu gole Perşembespor 20. dakikada karşılık verdi ve fark tekrar 1’e indi. Maçta giderek baskısını artıran Ünye Belediyespor’da Hami 25. dakikada kendisinin ikinci, takımının 4. golüne imza atarken, 32. dakikada bu sefer Turgut kendi adına 2. golünü kaydetti ve skor 5-2 oldu. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Ünye Belediyespor soyunma odasına 5-2 üstünlükle gitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısına oyuncu değişikliği ile başlayan Ünye Belediyespor, Samet’i kenara alırken Sertaç’ı sahaya sürdü. Bu değişikliğin ardından sahaya çıkan ve gol arayan Ünye Belediyespor’da Turgut kendisinin 3. golüne imza atarken maçın skorunu da 6-2’ye getirdi. Karşılaşmanın 53. dakikasında Kaptan Gökşin Çelik uzaktan vurdu. Ceza sahası dışında topu kontrol eden ve çok sert vuran Gökşin’in bu mükemmel vuruşunda top ilk önce üst direğe daha sonra da yere çarparak filelere gitti. Bu golle üstünlüğünü 7-2’ye çıkartan Ünye Belediyespor’da 55.dakikada Ali Şenol’un yerine oyuna dahil olan Mert İzzet ilk maçında golle tanıştı. 63. dakikada gelişen Ünye Belediyespor atağında topu filelere gönderen Mert İzzet skoru da 8-2 yaptı. 65. dakikada Hami’nin yerine Onur’u oyuna dahil eden Ünye Belediyespor 69. dakikada Turgut’un kaydettiği 4. gol ile skoru 9-2’ye getirdi. Maçın 84. dakikasında oyuna sonradan giren Onur maçtaki gol perdesini kapatan isim oldu ve Ünye Belediyespor, Perşembespor karşısında maçı 10-2 kazanırken 3 puanı hanesine yazdıran taraf oldu.

Ünye Belediyespor bu sonuçla B Grubu’nda puanını 43’e çıkartarak namağlup liderliğini sürdürdü. En yakın rakibi Gölköyspor ile arasındaki puan farkını 13’e çıkartan Ünye Belediyespor grubunu matematiksel olarak lider bitirmeyi daha önce garantilemişti. Yeşil-mavililer grupta son üç haftaya girilirken gelecek hafta kendi sahasında Fatsaspor ile karşı karşıya geldikten sonra sırasıyla Kirazlimanıspor ve Demirspor deplasmanlarına giderek grup maçlarını tamamlamış olacak. Ünye Belediyespor geride kalan 15 haftada rakip fileleri 76 kez havalandırırken kendi kalesinde ise sadece 6 gol gördü.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-