eskort samsun

ÜNYENETHABER

GÖKSU ORTAOKULU’NDA ‘TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI’ AÇILDI

GÖKSU ORTAOKULU’NDA ‘TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI’ AÇILDI
25 Mayıs 2022 - 13:40

Öğrencilerin eserleri TÜBİTAK Bilim Fuarında beğeni topladı.

Çaybaşı Göksu Ortaokulu tarafından düzenlenen 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı’nda ki eserler yoğun ilgi gördü.

Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) arasında imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde Göksu Ortaokulu öğrencilerinin proje çalışmalarının sergilendiği 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı bugün açıldı.

Proje Koordinatörlüğünü Mehmet Buğra Özkan’ın yürüttüğü Bilim Fuarında 10 farklı proje sergilendi.

Bilim Fuarının açılışına Çaybaşı Belediye Başkanı Hüseyin Semiz, Çaybaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Aykut Fidan, Göksu İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Bahadır Şentepe, Göksu Mahalle Muhtarları İsa Ata, okul müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Bilim fuarındaki stantları gezerek projeleri inceleyen Çaybaşı Belediye Başkanı Hüseyin Semiz, “Öğrencilerimizle ve öğretmenlerimizle gurur duyuyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın bu günlerde aya göndereceği bilim insanlarımızın haberlerini duydukça gençlerimiz coşmuş durumdalar. Bizde bugün Göksu Ortaokulumuzda düzenlenen bilim fuarını ziyaret ederek öğrencilerimizin özverili çalışmalarını yerinde inceleme fırsatı bulduk. Göksu Okulumuzda yapılan faaliyetlerin hızına yetişemiyoruz. Bu organizasyonu gerçekleştiren Okul Müdürümüze, okulumuzda görev yapan öğretmenlerimize, ve mahalle muhtarımıza çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizi de hazırladıkları projelerden dolayı tebrik ediyorum.” dedi.

Okul Müdürü Bahadır Şentepe’nin ev sahipliğinde düzenlenen etkinlik yemek ikramının ardından son buldu.

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-