eskort samsun

ÜNYENETHABER

Genç Erkekler Futsal Turnuvasında Şampiyon Belli Oldu

Genç Erkekler Futsal Turnuvasında Şampiyon Belli Oldu
03 Mart 2015 - 10:20

Mehmet Necati Vidinli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ünye İlçe Şampiyonu oldu.

0203201502futsal

10 Şubat 2015 tarihinden bu yana iki grupta toplam 10 okulun mücadele verdiği Genç Erkekler Futsal Müsabakalarında oynanan 23 maç sonunda şampiyonun adı belli oldu.

 

Yarı finalde rakibi Çakırtepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile 1-1 berabere biten maçta seri penaltı atışları sonucunda 5-4 galip gelerek adını finale yazdıran Tekkiraz ÇPL ile yine yarı finalde Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni 4-1 mağlup eden Mehmet Necati Vidinli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi finalde karşı karşıya geldi.

Bugün oynanan final mücadelesinde maçın ikinci yarısında Enes KESKİN’in golü ile 1-0 galip gelen Mehmet Necati Vidinli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ünye İlçe Şampiyonu oldu.

Okul Sporları Tertip Komitesinin sene başında aldığı karar gereği bir branşta 10 okulun katılım sağlaması durumunda İl Final Grubu müsabakalarına İlçe grubundan 2 takım katılacaktır kararı gereği İlçe 1. Mehmet Necati Vidinli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile İlçe 2. Tekkiraz ÇPL İl Finallerinde oynamaya hak kazanmış oldu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-