eskort samsun

ÜNYENETHABER

Gazeteciler Başkanın Misafiri Oldu

Gazeteciler Başkanın Misafiri Oldu
10 Ocak 2015 - 10:50

Başkan Çamyar, 10 Ocak Gazeteciler Günü’nü Kutladı

BLD_7761

Başkan Çamyar Gazetecilerle Bir Araya Geldi.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü’nde Ünye’deki basın mensupları ile Atatürk Parkı Sosyal Tesislerinde Düzenlenen Yemek Programında Bir Araya Geldi.

Gazetecilerin gününü kutlayan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, yaptıkları işin zor olmasının yanında  kamu ile kamuoyu arasında önemli görevleri olduğunu söyledi.

Ardından Konuşmasında’’Gazetecilik mesleği çok büyük fedakârlıklar isteyen zor şartlar altında yapılan önemli bir meslektir. Kamuoyunu aydınlatmak için günün her saatinde haber peşinde koşan gazetecilerimiz, zor şartlarda ve sorumluluk içeresinde toplumumuzun bir taraftan gelişen olaylar karşısında aydınlatırken, bir taratanda halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevini de aynı zamanda da yerine getirmektedirler. Gazetecilik görevleri ve ilkeleri tarafsız bir şekilde sürdürebilmesi kamuoyunun haber alma hakkıyla doğrudan ilişkilidir. Bu büyük sorumluluğu hakkıyla yerine getirebilmek hususunda öz veriyle görev yapan gazetecilerimizin bu özel günlerinde yanlarında olduğumuzu ifade etmek ve onlara teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum. Kamuda hizmet üreten birimlerin vatandaşa açılan penceresi olan basının günümüz dünyasındaki göz ardı etmek mümkün değildir. Kamuoyu ile kurumun köprüsünü  sağlamlaştırmasını sağlayan, hizmet birimlerinin halk tarafından talep etmesi hizmetlerin sunmasındaki itici güç olan yapılan çalışmaların her aşamasını takip ederek, gerçek ve geniş bir kabulün olmasına yardımcı olan basın mensuplarının işlevi tartışmasızdır. Bu vesileyle Ünye Belediye Başkanlığı olarak yaptığımız her çalışmada kamuoyunun haber alma hakkı gibi önemli bir görevi yerine getirilmesinde emeği geçen, yapılması  gereken planlanan çalışmalara kamuoyunun nabzını tutarak yön veren, tarafsız ve ilkeli gazetecilik görevini zor şartlar altında yürüten başta yerelde çalışan gazeteciler olmak üzere Ülkemizin tüm gazetecilik günlerini kutluyor, sağlık ve mutlulukla görevlerinde başarılar ve kolaylıklar diliyorum’’ şeklinde konuştu.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-