eskort samsun

ÜNYENETHABER

Esnaf Ziyaretinde bulundu

Esnaf Ziyaretinde bulundu
01 Ocak 2015 - 17:44

Vali BALKANLIOĞLU

vvvvvvvv (2)

Ordu Valiliği görevine başladığı günden itibaren ilçeleri, kamu kurumlarını, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek, Ordu’yu daha yakından tanımaya, ihtiyaçları ve sorunları yerinde görmeye çalışan Vali İrfan BALKANLIOĞLU, yoğun iş temposundan fırsat buldukça esnaf ziyaretlerinde de bulunuyor.

 Ordulu esnaflar tarafından kendisine  yapılan davetleri  kırmayarak ziyaretlerde bulunan Vali BALKANLIOĞLU, Bahçelievler Mahallesinde bulunan Yücel Çakmak Kuaför Salonu’nu ziyaret etti.

 Berber ve kuaför salonlarının sosyal hayattaki yerinin önemine dikkat çeken Vali BALKANLIOĞLU, ”Bu mekanlar insanların kendilerini mutlu hissettiği yerlerdir ve verilen hizmet çok önemlidir. Kaliteli, profesyonel bir anlayışla hizmet veren bir işyeri olmuş. Modern bir mekan. Yücel Kardeşimizi  Ordu’da böyle güzel bir yer açarak, Ordu halkına hizmet verdiği için kutluyorum” diye konuştu.

 İşyeri sahibi Yücel ÇAKMAK da Vali İrfan BALKANLIOĞLU’nun işyerlerini ziyaretiyle ilgili duygularını şöyle dile getirdi: “Sayın Valimiz İrfan BALKANLIOĞLU’nu  yeni açmış olduğumuz işyerimizde görmek istedik ve davet ettik. Bizleri kırmadığı için  kendilerine bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizim mesleğimiz insanlık tarihi boyunca önemini koruyacak bir meslek. Gelişen teknolojiyle birlikte bizler de kendimizi yeniliyoruz. Amacımız Ordu halkına daha iyi hizmet sunabilmek”

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-