eskort samsun

ÜNYENETHABER

ENGEL SİZDE DEĞİL ,ENGELLERİ YARATAN BEYİNLERDE’’

ENGEL SİZDE DEĞİL ,ENGELLERİ YARATAN BEYİNLERDE’’
23 Şubat 2015 - 1:41

ÜNBEGDER’İ ZİYARET ETTİ…VİDEO HABER

DSCN6954

AK Parti Ordu milletvekili aday adayı Mimar Levent Akçay,her zaman olduğu gibi engellileri unutmadı ve memleketine gelir gelmez soluğu onların yanında aldı.

Bilindiği gibi bir çok alanda Türkiye’de ve Karadeniz’de tek olmayı başaran Ünye Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor kulübü çalışmalarıyla örnek başarılar elde ettiler.

Kulüp Başkanı Nihat Yerlikaya önderliğinde İçişleri Bakanlığının daireler odası başkanlığının Bizde varız projesi kapsamında masa tenisi, basketbol, okçuluk ve zeybek dallarında başarı ile faaliyet gösteriyorlar.

Ziyarette sayın Akçay,

Öncelikle bu güzel karşılama ve ağırlama için çok teşekkür ediyorum.Bu ağırlanma sürecinde de gözlemlediğim olaylardan inanılmaz derecede etkilenmiş durumdayım.Zaten bütün arkadaşları bireysel olarak iyi tanıyorum.Ama bu inanamadığım performanslarıyla inanılmaz bir hayret içerisindeyim.

Benim kentimde bu kadar zor koşullar arasında, mücadele vererek, üst düzeyde yeteneklerini ve performanslarını sergileyen arkadaşlarımızı gerçekten tebrik ediyorum.Tüm Ünye’nin bu kardeşlerimizi desteklemelerini rica ediyorum.Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ve hepsiyle gurur duyuyorum.

Çok büyük özveri ile çalışıyorsunuz

Gözlemliyorum ki, zor koşullarda müthiş fedakarlıklar yaparak, Türkiye’de örnek olabilecek bir mücadele, faaliyet sergiliyorsunuz.4 branşta faaliyet gösteriyorsunuz ve 70 lisanslı sporcunuz var.

Ayrıca bu fotoğraf bana bir siyasetçi olarak, perdenin arka yüzünü çok iyi gösterdi.İnsanların istedikleri bir şey için önlerinde hiç bir engellerinin olmayacağı mesajını çok iyi bir şekilde aldık.Ben sizleri bu konuda temsil etme yetkisini alırsam, her konuda, her yerde ve her zaman arkanızda olacağıma dair söz verebilirim, arkanızdayım.

Çalışma ortamının sağlanması lazım

Bu ortamın kesinlikle sağlıklaştırılması gerekiyor.Çünkü sporcularımızdan üst düzey performans ve başarı beklediğimiz vakit ilk önce sporcularımıza günümüz koşullarına uygun, daha çağdaş bir ortam sağlamamız gerekiyor dedi.

 

Ünye Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor kulübü sporcusu ve üyesi ,Ak parti kadın kolları yönetiminde de görevli Suna Kültür Yerlikaya’da ;

Ziyaretlerinden dolayı mimar Levent Akçay’a teşekkür etti ve kulüp hakkında bilgiler verdi.

Sayın Yerlikaya bu noktaya gelene kadar çok zorluklar çektiklerini,arkadaşların gayretleri ve bizlerin çalışmaları sonunda,bir sene önce oturmaya bir tek sandalyesi olmayan dernekten,bugün için Türkiye çapında bir kulüp noktasına geldik.Faaliyetlerimiz şuan için bölgemizde ve Türkiye’de tek ve örnek gösteriliyor.Umarım memleketimize daha çok başarı getirir ve tanıtımını yaparız sadece bize destek olunsun yeterli dedi.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-