eskort samsun

ÜNYENETHABER

ELELE DERNEĞİNDEN BİR İLK DAHA

ELELE DERNEĞİNDEN BİR İLK DAHA
15 Mart 2015 - 11:31

AŞEVİ PROJESİ HAYAT BULUYOR…VİDEO HABER

CCX

Elele Derneği, Ordu’nun Ünye ilçesinde aşevi inşa ederek bir ilke imza attı. Kaledere Mahallesi Pazaryeri’nde inşaat halindeki aşevinde, ihtiyaç sahipleri için yemek yapılacak.Gerçekleştirilen çalışmalar hakkında son durumu ,Ünye iş adamlarından ve Elele Derneği Yönetim kurulu üyesi Osman Nuri FİDAN basın açıklaması yaptı.

Fidan yeni açılacak olan AŞ EVİ projesi hakkında şunları söyledi.

”Burada gerçekleştirmek istediğimiz, ihtiyaç sahibi insanları tespit edip evlerine götürmek suretiyle yemek yardımında bulunmak. Baktığımız zaman Ünye’de yaşlı, bakıma muhtaç, evlerinde yemek yapamayan ya da maddi yetersizliklerden dolayı evlerine erzak alamayan aileler fazlasıyla mevcut bulunmakta. Bizler Elele Derneği olarak Dernek Başkanımız Adem ATİK öncülüğünde AŞ EVİ projemizle bu ailelere ve şahıslara imkanlarımız doğrultusunda yemek yardımında bulunacağız.” dedi.

Başta Belediye Başkanımız Ahmet Çamyar olmak üzere,Ünye esnaflarının ve iş adamlarının ise bu konuda fazlasıyla duyarlı olduğuna değinen FİDAN, finansman kaynağının ise imece usulü olarak yapıldığını bildirdi.

İhtiyaç sahiplerinin belirlenmesi konusunda ise, Elele Derneği olarak daha önceden yapmış oldukları ev ziyaretlerinin yanı sıra belediye ve kaymakamlığın sosyal hizmetler birimleriyle birlikte hareket edeceklerini söyledi.

Burada gerçekten yardıma muhtaç olan ailelere hizmet etmeye çalıştığımız için halkımızın da desteğine ihtiyacımız var. Onların da bu proje ve başka projelerde yardımlarını beklediğini söyleyerek Ünye halkına çağrıda bulunan FİDAN, AŞEVİ projesinin, herhangi bir aksilik olmaması durumunda mayıs ayının başlarında faaliyete geçeceğini  bildirdi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-