eskort samsun

ÜNYENETHABER

EL ELE DERNEĞİNDEN DEV BİR ADIM DAHA …VİDEO HABER

EL ELE DERNEĞİNDEN DEV BİR  ADIM DAHA …VİDEO HABER
13 Şubat 2015 - 8:55

AŞ EVİ PROJESİ GERÇEKLEŞİYOR

Adsızzzz

El Ele Derneği sosyal projelerine bir yenisini daha ekliyor.Aş Evi projesi kapsamında toplumsal ve kültürel dayanışma içerisinde önemli bir adım daha atılacak.

Ünye El Ele Derneği Basın Sözcüsü Bahar Soytürk;

“Aş Evi” projesi bizim derneğimizin başlangıç aşamasından itibaren gerçekleştirmek istediğimiz bir hedefti.Aş Evi, bildiğiniz üzere ihtiyaç sahibi olan insanların evlerine aş ulaştırmak amacıyla oluşturulmuş bir kurumdur.Toplumsal, Kültürel Dayanışma içerisinde çok önemli bir yere sahiptir.

Bu projede önceliğimiz, madde bağımlısı kardeşlerimizin evlerine, ailelerine ulaşıp önlerine bir tabak sıcak yemek koyabilmek ve daha sonrada diğer ihtiyacı olan insanlara yardım elini uzatmaktır.Şuan dernek olarak  Aş Evi yer tahsisimizi yaptık ve çalışmalarımıza devam ediyoruz.Projemiz şuan gerçekleşme aşamasında.

Bu konuda El Ele Derneği, yönetim kurulu ve üler olarak elimizden gelen her şeyi yapıyoruz.Ünye Belediye Başkanımız Ahmet Çamyar’a ve bizlere yardımlarını esirgemeyen tüm esnaf arkadaşlarımıza ben derneğimiz adıma teşekkür ederken tüm Ünye halkından da destek beklediğimiz ifade etmek istiyorum.” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-