eskort samsun

ÜNYENETHABER

“Ecdada Mektup” Var…VİDEO HABER

“Ecdada Mektup” Var…VİDEO HABER
24 Şubat 2015 - 3:21

   5  ocak ile 27 mart tarihleri arasında gerçekleşiyor

ecdad

 

Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü, Gençlik lideri Arzu Koç Ünye Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu lisesindeki öğrencilere öncelikle gençlik lideri olarak yapacağı çalışmalar hakkında öğrencileri bilgilendirdi.

Ünye Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine “Ecdada Mektup” yarışması anlatıldı. Çanakkale savaşının anlatıldığı mektupların öğrencilere dağıtıldığı, “Ecdada Mektup” yarışması tanıtım ziyaretinde yarışmaya 11-29 yaş arası tüm öğrencielrin katılabileceği belirtildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın bu yıl 3.’sünü düzenlediği “ Ecdada Mektup” yarışması kapsamında Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü, Gençlik lideri Arzu Koç Ünye Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu lisesindeki öğrencilere öncelikle gençlik lideri olarak yapacağı çalışmalar hakkında öğrencileri bilgilendirdi.

Önümüzdeki günlerde talepler doğrultusunda çeşitli alanlarda kurs başlatacaklarını dile getiren K0ç; öğrencilere “Ecdada Mektup” yarışmasını anlattı. 11-29 yaş arası öğrencilerin katılabileceği yarışma ile ilgili öğrencilere Çanakkale savaşının anlatıldığı mektuplar dağıtıldı. Sonrasında ise öğrencilere form dağıtarak isteyen öğrencilerin yarışmaya katılabileceğini söyledi. “Ecdada Mektup” mektup yarışmasının Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından bu yıl 3.’sünün düzenlediğini belirten Ünye İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Gençlik Lideri Arzu Koç;”Gençlerin milli ve manevi duygularını canlı tutarak; tek vatan, tek devlet, tek bayrak, tek millet inancı ve idealini kazandırmak, tarih şuurunun toplumda yerelleşmesini sağlamak, dili doğru, etkin bir şekilde kullanmasını teşvik ederek okuyan düşünen ve yazan gençliğin oluşmasına katkı sağlamak için düzenlenen yarışmaya 11-29 yaş arası öğrenciler başvurabilecek” şeklinde konuştu. Yarışmada verilecek ödüllere ilişkinde bilgiler veren Koç; “Birinciye Ultrabook ile Bakanlığın Kitap Seti, ikinciye Laptop ile Bakanlık Kitap Seti, üçüncüye Akıllı Telefon ile Bakanlık Kitap Seti verilecek. Ayrıca ilk 100’e giren katılımcılara Bakanlığın projelerinde katılımda öncelik tanınacaktır” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-