eskort samsun

ÜNYENETHABER

Dostluk Kazandı

Dostluk Kazandı
19 Mart 2015 - 13:33
Dolunay Koleji, Fatsa ve Ünye Basınını Masa Tenisinde buluşturdu.
IMG_5376
Eğitimdeki başarısını Sosyal etkinlikleriyle süsleyen Fatsa Özel Dolunay Koleji çoğu zaman çeşitli konularda rekabet halinde olan 2 komşu ilçe, Fatsa ve Ünye’nin basın mensuplarını masa tenisinde buluşturdu.
Fatsa Dolunay Koleji’nin geleneksel hale getirdiği basın mensupları masa tenisi turnuvasının dün akşam ikincisi gerçekleşti. 14 çalışan basının katıldığı masa tenisi turnuvasında çekişmeli anlar yaşandı.
Yarışma öncesinde Dolunay Koleji, yarışmacılara çiğ köfte, ayran, çay ve tatlı ikramı yaptı.
Dolunay Koleji’nde yapılan turnuvada kolej öğretmenleri hakemlik yaptı. Kuralar çekildi, yapılan maçlar sonunda finale kalan Ünye İpekyolu Gazetesi Genel Yayın Müdürü Hasan Tanrıver ve Fatsa Güneş Gazetesi Muhabiri Ahmet Altay karşılaştı. Maç sonunda 3-1 skorla Ahmet Altay kazandı ve turnuvanın şampiyonu oldu.
Bayanlar kategorisinden ise 1. olan isim İpekyolu Gazetesi Grafik Tasarım Sorumlusu Sedanur Kuru şampiyon oldu.
Turnuva sonrasında gazeteciler yaptıkları açıklamalarda böyle bir organizasyon gerçekleştiren Özel Dolunay Koleji İdarecilerine teşekkür ederek, “Bizler böyle bir organizasyonda bir araya geliyoruz. Çok güzel bir turnuva oldu. Burada dostluk kazandı. 2 ilçenin rekabeti bu defa masa tenisinde yaşanır gibi oldu” dediler.
Okul Müdürü Orhan Irmak ise masa tenisi turnuvasına davet ettikleri Ünye ve Fatsa basınına katılımlarından ve dostça mücadelelerinden dolayı teşekkür ederek, yarışmaya katılan bütün basını tebrik edip katılım belgesi verdi. Fatsa Güneş Gazetesi Muhabiri Ahmet Altay’a ve Ünye İpekyolu Gazetesi Grafik Tasarım Sorumlusu Sedanur Kuru’ya 1.’lik plaketini de taktim etti.
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-