eskort samsun

ÜNYENETHABER

Dolunay Koleji Tıp Bayramını Kutladı

Dolunay Koleji Tıp Bayramını Kutladı
14 Mart 2015 - 16:08

IMG_20150313_103242

Dolunay Koleji sağlık çalışanlarını Tıp Bayramını Kutladı Dolunay Koleji, öğretmen, öğrenci ve okul aile birliği üyeleri, Fatsa Devlet Hastanesi, Ünye Devlet Hastanesi, Özel Çınar Hastanesi, Özel Meditech Hastanesi, Özel Şifa Tıp Polikliniği, Özel Çakırtepe Hastanesi’nin sağlık çalışanlarını ziyaret ederek, tüm sağlık personellerine karanfil takdim etti. Hastane Çalışanları yoğun mesaileri içerisinde kendilerini hatırlayan, Dolunay Koleji öğrencilerinin bu anlamlı ziyaretinin, sağlık personelini çok memnun ettiğini söyledi.

Geçtiğimiz yıllarda da Dolunay Koleji bizi unutmamıştı bu sebeple Dolunay Koleji yetkililerine ve okul aile birliğine teşekkür ettiklerini söylediler.

Dolunay Koleji Müdürü Orhan Irmak, “sağlık personelinin çok fedakar bir şekilde çalıştığını, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla halkımız adına kendilerine teşekkür ediyorum.Yaptıkları vazifenin zor olmasının yanında kutsal olduğunu hatırlatarak, tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı kutlu olsun ve her günleri bayram tadında geçsin” dedi. Okul müdürü Orhan Irmak ayrıca bu etkinlikte yer alan öğretmen, öğrenci ve O.A.B üyelerine de teşekkür etti.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-