eskort samsun

ÜNYENETHABER

DEVLET FINDIĞA SAHİP ÇIKMALI…VİDEO HABER

DEVLET FINDIĞA SAHİP ÇIKMALI…VİDEO HABER
26 Şubat 2015 - 1:43

TİCARET BORSASINI ZİYARET ETTİ

DFD

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ünye İlçe Başkanı Nedim Can, yeni yerine taşınan Ünye Ticaret Borsası (ÜTB)’nda Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu’yu ve oda seçiminde güven tazeleyen Ziraat Odası Başkanı Osman Sarıkahraman’a hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

“50 MİLYAR DOLAR AÇIĞI OLAN BİR ÜLKENİN 2 MİLYAR DOLAR GETİREN ÜRÜNE SAHİP ÇIKMASI LAZIM”

ÜTB Başkanı Mustafa Uslu’yu ziyaret eden Başkan Nedim Can, “Ünye’nin çok önemli bir sivil toplum kuruluşu olan ÜTB’sının yeni binasındaki faaliyetiyle ilgili hayırlı olsun temennisini iletmek ve Ünye’ye yakışan bir şekilde böyle güzel bir binanın meydana getirilmesinde başta Borsa Başkanı Mustafa Uslu Beye ve yönetimine teşekkür ediyorum. Yöremizin hatta ülkemizin çok önemli bir ürünü olan fındık mahsulünün Türkiye’ye ve Dünya’ya sevk edildiği bir borsadayız. 2014 Mart Ayı’nda meydana gelen bir don olayıyla ilgili fındıkta meydana gelen belirsizlik neticesinde, biz siyasi parti olarak sürekli söylediğimiz; fındık mahsulünün devlet nezdinde destelenmesini hep söyledik. 2 milyar dolara yakın ihracat ürünü olan fındığımızın bugün 50 milyar dolar cari açığı olan bir Türkiye’de yaşıyoruz. Dolayısı ile devlet 50 milyar dolar açığı var iken devlet her yıl 2 milyar dolar ihracat olan ürününe sahip çıkmasını hep dillendirdik.” Şeklinde konuştu.

“ÜTB’NİN EĞİTİME ÇOK CİDDİ KATKISI OLMUŞTUR”

Ünye’de çıraklık eğitim merkezinin yapımını ÜTB gerçekleştirmiş idi. O niyetle Ünye’de yapılması muhtemel olan mühendislik fakültesinin kendileri tarafından yapılabileceğini defalarca paylaştılar. Bu manada ÜTB’nin Ünye’ye katkıları çok büyük olmuştur. Ben kendilerini kutluyorum.” Diyerek katkılarından dolayı teşekkür etti.

ÜTB Başkanı Mustafa Uslu’da yeni yerinde kendilerine hayırlı olsun ziyareti düzenleyen MHP Ünye İlçe Teşkilatına teşekkür etti.

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-