eskort samsun

ÜNYENETHABER

Cumhurbaşkanı Erdoğan Müjdeleri Peş Peşe Sıraladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Müjdeleri Peş Peşe Sıraladı
23 Mayıs 2022 - 23:47

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamalarda ‘Bugün sayıları 550 bini bulan yoklama kaçağı bakaya gençlerimize de bir müjde vermek istiyorum. Yoklama kaçağı gençlerimize bedelli askerlikten faydalanabilme yolunu açıyoruz. Açık cezaevlerindeki hükümlülerin Covid-19 izinlerini 31 Temmuz 2023’e kadar uzatıyoruz.’ ifadelerini kullandı.

Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki Kabine Toplantısı’nın ardından millete seslendi. Son Kabine Toplantısı’nın ardından Türkiye ve millet için hayırlı hizmetlere vesile olan programlara katıldıklarını dile getiren Erdoğan, yabancı misafirleri ağırladıklarını, uluslararası gündemle ilgili kritik görüşmeler yaptıklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 10 Mayıs’ta Danıştay’ın kuruluş yıl dönümü ve idari yargı günü vesilesiyle adalet teşkilatı mensuplarıyla bir araya geldiklerini anımsattı.

Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev’i misafir ederek, iki ülke münasebetlerini geliştirilmiş stratejik ortaklık seviyesine yükselttiklerini ifade eden Erdoğan, “Orta Asya’nın güçlü ve büyük devleti Kazakistan’ın sahip olduğu potansiyeli birlikte nasıl hayata geçiririz bunu değerli kardeşim Tokayev ile değerlendirdik, hemfikir olduğumuzu görmekten de memnuniyet duydum.” diye konuştu.

Engelliler Haftası vesilesiyle 12 Mayıs’ta, Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığının birlikte düzenledikleri Özel Eğitim Okullarına Spor Malzemesi Dağıtım Töreni’nde engelli gençlerle buluştuklarını belirten Erdoğan, 13 Mayıs’ta da 39’uncu vefat yıl dönümünde Necip Fazıl Kısakürek’i rahmet ve hasretle yad ettiklerini hatırlattı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-