eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÇOCUK BU OYUNA BAYILDI…VİDEO HABER

ÇOCUK BU OYUNA BAYILDI…VİDEO HABER
20 Ocak 2015 - 0:51

cvcx

Üst ilkez bir çocuk oyunu sahneledi. Kedi ile palyaço adlı oyuna ilgi oldukça fazla idi. “Kedi İle Palyaço” adlı oyun İstanbul’da 11 yıldır oynanan, 3 ödül alan, Erhan Özçelik tarafından  hem yazdığı hem yönettiği bir oyun.

Oyunun kısa temasını Erhan Özçelik anlattı, kedi ile insan arasında yaşanan bir birliktelikten kaynaklı dostluğun önemi aslında.Yıllar önce birbirlerini kaybetmişler, yıllar sonra kavuşuyorlar ve bu arada da başlarından geçen bir takım olaylar var.Tiyatroyu hem birinci ağızdan hem geçmişe dönerek oynadılar.2 kişi ve çok basit bir sahne kurgusuyla, kısa küçük malzemelerle ama çok dolu dolu olan bir oyun.Bu da beni çok mutlu ediyor.Sahneye bir çok kişiyi ve dekoru yığmamıza gerek yok.Anneyi babayı mutlu olarak oynuyorlar ve bu çocukları daha da seneryonun içine alıyor.Biz bu oyunda interaktif denen şeyi çok fazla kullanıyoruz.Çocuklar oyunda kesinlikle oynuyorlar.

.Elif KARAGÖZ;

“Yaklaşık bir buçuk aydır prova yapıyoruz.Oyunlarımızı okullarda oynamayı planlıyoruz.Her cumartesi günü de saat 13:00’da Kültür Sarayı’nda tiyatro sevenlerle buluşacağız.Sayın Erhan Özçelik’in yazıt yönettiği “Kedi ile Palyaço” adlı oyunumuzu bu hafta çocuklar beğeni le izlediler dedi.

 Kerim AYDEMİR;

“Biz Ünye Sanat Tiyatrosu olarak ilk defa bir çocuk oyunu oynamak üzere çalışmalarımıza başladık.Cumartesi günü seyircilerimizle buluştuk ve zevk alarak oynadık  dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-