eskort samsun

ÜNYENETHABER

C&N Butik Yaza Hazır

C&N Butik Yaza Hazır
27 Mayıs 2022 - 18:24

Ünye’de bayan giyim üzerine sektörde yer alan C&N Butik, yeni hizmete açtığı erkek reyonu ile de sezonun trendlerini müşterilerine sunmaya hazır.

Ünye askerlik şubesi yanında hizmet veren C&N Butik, yeni sezon öncesinde ürün gamını genişletirken, bünyesine kattığı erkek reyonu ile de bölgenin trendleri arasında yer almaya aday oldu.

Ünye merkez başta olmak üzere internet üzerinden satış hizmeti sunarak müşteri portföyünü geniş tutan C&N Butik işletmecisi Canan Dumlu, sezona hazır olduklarını söyleyerek, “Yaz sezonuna girerken bünyemizde erkek reyonunu da hayata geçirdik. Her iki reyonda trend renkler ve trend modeller ile yaz sezonunda bütün müşterilerimize en iyi çeşitleri sunmayı hedefliyoruz. Özellikle sevgili konbinlerimizle iddialıyız. Sosyal medya takipçilerimizi de bu süreçte unutmadık ve internet satışlarımızla da müşterilerimizin arayışlarına cevap verebiliyoruz. Yaz sezonunun trendleri arasında yer almak istiyorsanız sizleri mağazamıza ve sosyal medya hesaplarımıza bekliyoruz” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-