eskort samsun

ÜNYENETHABER

CHP’DE VEKİL ADAY ADAYLARI KONUŞUYOR…VİDEO HABER

CHP’DE VEKİL ADAY ADAYLARI KONUŞUYOR…VİDEO HABER
17 Mart 2015 - 9:58

Cumhuriyet Halk Partisi Ordu  milletvekili  aday adayı İdris YILDIZ Ünye CHP İlçe Binasında Partililerle buluştu.

DSCN9062

CHP İlçe Başkanı İbrahim Orhan BODANCI’nın sunumuyla başlayan program CHP Milletvekili Aday Adayı İdris YILDIZ’ın açıklamalarıyla devam etti.

Partililere seslenen YILDIZ;

”Milletvekilliği konumunda 4 yıl görev yaptım ve yeniden aday adayı oldum. Benim koşullarım arkadaşlarımdan daha farklı. Eğer bundan önceki görevimi layığı ile yaptıysam su akar yolunu bulur, eğer yapamadıysam taşıma su ile değirmen dönmez. Ama ben özveriyle, elimden geldiğince bir muhalefet milletvekili olmama rağmen vatandaşımla bir olmaya, bütün olmaya çalıştım. Gücüm yettiğince bir şeyler yapmaya çalıştım. Bunu yaparken de sadece Ordu adına bir şeyler yapmadım. Baktığınız zaman Türkiyede de Cumhuriyet Halk Partisinin 80 den sonra Ordudan parti meclisine giren tek üyesi oldum. Bu başarımda bana destek olan siz hemşehrilerime çok teşekkür ederim.” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisinin bu seçime fazlasıyla hazır olduğunu da belirten Sayın YILDIZ;

”Benimde içinde bulunduğum çalışma gurupları olarak, oturduk ve ciddi projeler ürettik. Şunu gördük… Türkiye’de iktidar olmanın yolu halka umut vermekten geçiyor. Eğer umut veremiyorsanız, güven veremiyorsunuz demektir. Bu güveni veremiyorsanız da halkın sizin yanında olması mümkün değil. Zaten bunu isteme gibi bir hakkımızda yok.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

DSCN9066

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-