eskort samsun

ÜNYENETHABER

CHP Başkanı İbrahim BODANCI

CHP Başkanı  İbrahim BODANCI
09 Ocak 2015 - 14:08

BÜYÜK ŞEHİR SAHİL YOLUNU BUZ PİSTİ YAPTI

 indir (1)

Kış aylarında, kar yağdığında, karayolları tarafından temizlenen sahil yolumuz bu yıl  Büyükşehir Belediyesi farkını yaşıyor. Büyükşehir Belediyemiz çalışıyor, Ünye”de Sahil yolumuzu buz pisti yaptı. Büyükşehir  farkını yaşayarak öğrenen Ünye Halkı büyük bir tepki içinde, halkımız kendi arasında  konu hakkındaki görüşlerini fıkra gibi dalgaya alarak, “Büyükşehir Belediyemiz Yollarımızı buz pisti yaptı” şeklinde konuşuyor.

Ayrıca bir çok ilçede ,belde ve köyümüzde elektrik yok , köy yolları kapalı , halkı kandırarak alanlar beceriksizliklerini bir defa daha sergilediler

Büyük tantanalar ile  Ünye”lileri kandırarak “ Büyük Şehir Büyük İlçe “ sloganı ile  Ünye”li den oy alanların foyası ortaya çıkmış bulunuyor.

Bizler Cumhuriyet Halk Partisi olarak  Büyükşehir projesinin Ünye”mize büyük zararı olacaktır dediğimizde;  Hizmetler daha düzgün ve koordineli verilecek, Devlet bütçesinden aldığımız yatırımlar iki katına çıkacak. Siz buna niçin karşı çıkıyorsunuz diyorlardı.  Biz”de Ordu İl coğrafyasında Büyükşehir Projesi  uygulanacaksa bunun önce  alt yapısı hazırlanmalı diyorduk.  Ne yazık ki haklı çıktık. Keşke haksız çıksaydık da, bu millet mağdur olmasa idi. Bu yaşananları biz önceden gördük ve uyarılarımızı yaptık.

Hiç değilse, İlçeleri mağdur etmeyecek bir  organizasyon yaparak  hizmetleri aksatmayın. Allah muhafaza daha büyük bir doğal afet başımıza gelse  bu halka kim sahip çıkacak çok merak ediyoruz.

 

İbrahim BODANCI

Cumhuriyet Halk Partisi

Ünye İlçe Başkanı

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-