eskort samsun

ÜNYENETHABER

Çaybaşı, Milli Piyango Çekilişine Ev Sahipliği Yaptı

Çaybaşı, Milli Piyango Çekilişine Ev Sahipliği Yaptı
12 Mart 2015 - 1:10

Milli Piyango’nun 9 Mart 2015 tarihli çekilişi, Ordu’nun Çaybaşı ilçesinde gerçekleştirildi.

001

Ordu’nun turizm odaklı gelişmesi ve kalkınmasını sağlamak amacıyla başlatmış olduğu tanıtım faaliyetleri ve etkinlikleri kapsamında çalışmalarını yoğun şekilde sürdüren Vali İrfan BALKANLIOĞLU, Ordu’nun en etkili şekilde tanıtımını yapmak için her fırsatın değerlendirildiğini söyledi.

            Ordu’nun yüksek bir turizm potansiyeline sahip olduğunu belirten Vali BALKANLIOĞLU, “Karadeniz, ülkemizin en güzel bölgesidir. Ordu da Karadeniz’in en güzel şehridir. Ancak, Karadeniz denilince akla Trabzon, Rize illeri ile Uzungöl, Ayder Yaylası geliyor. Oysa Ordu’da Uzungöl’den, Ayder’den daha güzel, daha bakir, göller, yaylalar, şelaleler, dereler, tabiat güzellikleri var. Gelişmekte olan bir eko- turizm, doğa sporlarının her çeşidinin rahatlıkla yapılabileceği mekânlar var. Ordu’da insanların huzur ve gönül rahatlığı içerisinde tatillerini geçirebileceği, eğlenebileceği, hoşça vakit geçirebileceği ve her türlü aktiviteye yapabileceği imkânlar, fırsatlar bulunuyor. Tek eksiklik, bunların yeterince tanıtılamamasıdır” diye konuştu.

“Biz, sahip olduğumuz turizm potansiyelimizi ortaya çıkarıp, en etkin şekilde tanıtmanın çabası ve gayreti içindeyiz” diyen Vali BALKANLIOĞLU, “Bunun için de her fırsatı değerlendirip, her mecrayı kullanmaya çalışıyoruz. Bunu yaparken de çok mütevazı bütçemizle en etkin, dikkat çekici, ses getirici tanıtım faaliyeti yürütüyoruz. Ulusal bazda yayın yapan televizyon kanallarını Ordu’ya davet ederek, program çekimlerinin Ordu’nun farklı yerlerinde, yörelerinde yapılmasını sağlıyoruz. Okuyucu kesimi çok olan prestijli dergilerde Ordu’ya yer verilmesini sağlıyoruz. Milli Piyango gibi takipçisi ve ilgilisi çok olan bir kurumun hem biletinde yer almak, hem de bir çekilişinin Ordu’da yapılacak olması önemli bir tanıtım fırsatıdır. Biz, sürdürmekte olduğumuz bu tanıtım atağımızla Ordu’da önemli ölçüde turizm hareketliliği sağlayacağımızı ümit ediyorum. Bunun meyvelerini ise önümüzdeki yaz sezonundan itibaren alacağız kanaatindeyim. Çünkü Ordu’ya yerli ve yabancı turistlerin ilgisinin her geçen gün artmakta olduğunu gözlemliyoruz. İnşallah bu tanıtım faaliyetlerimizle bu ilgi daha da artacaktır” şeklinde konuştu.

Büyük ikramiyenin 2 milyon lira olduğu çekiliş, Ordu’da uydudan yayın yapan televizyon kanallarından da canlı olarak verildi.

Yapmış olduğu girişimlerle, Milli Piyango’nun 9 Mart 2015 tarihinde yapılan çekilişinin Çaybaşı ilçesinde yapılmasını sağlayan Vali İrfan BALKANLIOĞLU, Milli Piyango’nun 19 Ocak 2015 tarihli çekilişi için satışa sunulan biletlerin üzerinde de ‘Çiseli Şelalesi’nin fotoğrafının yer almasını sağlamıştı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-