eskort samsun

ÜNYENETHABER

Canik Gazeteciler Derneği

Canik Gazeteciler Derneği
02 Ocak 2015 - 12:40

Mevlid Kandili Mesajı

HASAN TANRIVER

“Birbirimizi sevmeyi, doğruluğu, hoşgörüyü, şefkat ve merhameti Peygamber efendimizin sünnetleriyle öğrenerek nesiller boyu devam ettirdik. Takip ettiğimiz geleneğin gücü ve bunun hala milletimizin gönlünde yaşaması, gelecek için bizleri umutlandırmaktadır.

İnsanı insan yapan bütün güzelliklerin, ahlaki erdemlerin odaklandığı bir şahsiyet olan Hazreti Peygamberin hayatında ve öğütlerinde bireysel ve toplumsal hayatımızı aydınlatacak güçlü bir ışık, güzel bir örnek vardır. Her açıdan buhran içinde kıvranan insanlığa verdiği mesajlarla çıkış yolunu gösteren Hazreti Peygamber, maddi ve manevi sıkıntılarla boğuşan günümüz dünyasına da kurtuluş reçetesini sunmaktadır. . İslam dünyasının ve toplumların içinde bulunduğu problemlerin temelinde; Peygamberimizin bütün insanlığa gönderdiği çağrının gerektiği gibi anlaşılamaması yatmaktadır. Bugün hepimiz Peygamber Efendimizi anlamaya, O’nun engin sevgi ve hoşgörüsüne, izzet ve keremine, rehberliğine her zamankinden daha fazla muhtacız.

Bu mübarek gecelerin O’nu ve hayatını anlamak için erişilmez fırsatlar olduğunu biliyoruz. Bu vesileyle, bu mübarek gecenin başta ülkemize ve tüm insanlığa sevgi, barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor; tüm basın mensubu arkadaşlarımın ve İslam Alemi’nin Mevlid Kandili’ni tebrik ediyorum.”

Canik Gazeteciler Derneği

Yönetim Kurulu Adına

Hasan TANRIVER

Başkan Yardımcısı

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-