eskort samsun

ÜNYENETHABER

“Bu Toplumda Bende Varım”

“Bu Toplumda Bende Varım”
10 Mart 2015 - 9:35

Kent Konseyi Çocuk ve Gençlik Meclisi  Üyeleri Vali BALKANLIOĞLU’nu Ziyaret Etti

DSC_7057

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Çocuk ve Gençlik Meclisi üyeleri Vali irfan BALKANLIOĞLU’nu ziyaret etti.

Kent Konseyi Başkanı Atilla TATAR, Çocuk Meclisi Başkanı Yusuf  Taha ÇETİNKAYA, Gençlik Meclisi Başkanı Muhammet ÖZTÜRK ile Yürütme Kurulu Üyelerini makamında kabul eden Vali BALKANLIOĞLU, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kent Konseyi Çocuk ve Gençlik Meclisi üyeleri ile yakından ilgilendi ve bir süre sohbet etti.

 

“Bu tür oluşumlarda görev almak son derece önemli. Özellikle sizlerin sosyalleşmesi açısından çok önemli” diyen Vali İrfan BALKANLIOĞLU,  gençlerden, ‘bu  toplumda bende varım. Yapacağım birçok şey var. Çalışmalar yapıp, öneriler  götürmem lazım . Sadece kendim için değil, toplum içinde faydalı olmalıyım‘ düşünsecinde olmalarını  istedi ve herkesin  bu tür oluşumlara, sivil toplum kuruluşlarına, komisyonlara, çeşitli komitelere talip olması gerektiğini de ifade etti.

 

Toplum önünde çok rahat bir şekilde  heyecanlanmadan, çok rahat bir şekilde  konuşma yaptığını söyleyen Vali BALKANLIOĞLU, “Bunu çok kitap okumama bağlıyorum. Kitap okumak kelime hazinesini geliştiriyor, beyin kapasitesini geliştiriyor ve hızlı düşünmeye sevk ediyor” diyerek, gençlere kitap okumanın  yararlarını örnekler vererek anlattı.

 

Günümüzde gençlerin büyük çoğunluğunun üniversite mezunu olmasına rağmen, iş talebinde bulunamadığını ve ailesini gönderdiğini belirten Vali BALKANLIOĞLU, gençlerden kendilerini rahatlıkla ifade etmelerini, özgüven sahibi olmalarını ve hedeflerini büyük tutmaları tavsiyesinde bulundu.

 

Kent Konseyi Başkanı Atilla TATAR ise, Çocuk ve Gençlik Meclisinin çalışmaları ile ilgili bilgi vererek, yerel ve katılımcı demokrasinin güçlenmesi adına kurulan kent konseylerinin, şehirlerin yönetilmesine katkı sunduklarını kaydetti.

 

Atilla TATAR, “Yaşadığımız şehrin geleceği ile ilgili planlama, karar alma ve uygulama süreçlerinde gençlerimizin  daha çok söz sahibi olmalarını istiyoruz” diyerek, kabulünden dolayı Vali irfan BALKANLIOĞLU’na teşekkür etti.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-