eskort samsun

ÜNYENETHABER

Böyle Tepki Görülmedi

Böyle Tepki Görülmedi
02 Şubat 2015 - 9:46

FUTBOLCULAR MAÇA BİLET ALARAK ÇIKTILAR

0102201502bilet

Bölgesel Amatör Lig 5. Grup’ta var olma savaşı veren ve ekonomik zorluklarla boğuşarak lig mücadelesini sürdüren Ünyespor’da futbolcular K.D.Ç.S Yenicespor maçına bilet alarak girdiler. Yeşil-beyazlı takım futbolcuları 1-0 kazandıkları maç öncesinde yaptıkları bu davranışla hem ekonomik zorluklarına dikkat çekerlerken hem de maçlara zaman zaman biletsiz girme girişiminde bulunanları protesto ettiler.

 

Bal Ligi 5. Grup’ta Ünye Şehir Stadı’nda K.D.Ç.S Yenicespor’u konuk eden Ünyespor zorlu mücadelede rakibini 1-0 mağlup ederken sahada ter döken futbolcular benzerine az rastlanır bir davranışta bulunarak kendi maçlarına bilet alarak girdiler. Karşılaşma öncesi protokol ve basın mensuplarının giriş yaptığı kapıya gelen Ünyespor Teknik Sorumlusu İmdat Musa Yıldırır ve takım kaptanı İbrahim Karayiğit, 2 TL ücret ödeyerek aldıkları biletleri kapıdaki görevlilere göstererek stada girdiler. Maç kadrosunda bulunan 18 futbolcunun yanı sıra teknik heyet ve yöneticiler de aynı şekilde 2 TL karşılığında aldıkları biletleri ile stada girdikten sonra hep birlikte soyunma odasının yolun tuttular.

Yapılan eylemle ilgili olarak  açıklamada bulunan takım kaptanı İbrahim Karayiğit, “1957 yılında kurulan ve 1984 yılından beri de profesyonel liglerde mücadele eden kulübümüz geçtiğimiz sezon tarihinde ilk kez amatör lige düşünce Ünye’nin çocukları olarak kulübümüze sahip çıktık. Hiçbir destek gelmeden biz kendi gücümüzle kendi imkanlarımızla Ünyespor’u yaşatmak için futbolcular olarak ve Ünye’nin çocukları olarak mücadelemize devam ediyoruz. Parasal gücümüz olmadığı için deplasmanlara gitmekte zorlanan kulübümüzün hizmetçileri ve emekçileri olarak bizler de bugün de taraftarlarımız gibi 2 TL olan bilet ücretini ödeyerek sahaya giriyoruz.

Bütün taraftarlarımızın ve büyüklerimizin de bizlere destek olmasını istiyor ve bekliyoruz. Bizler Ünyespor’un futbolcuları ve hizmet edenleri olarak bu taşın altına elimizi, kolumuzu dahası gövdemizi koyduk. 90 dakika sahaya çıkıp mücadele ederken bir taraftan da kulübümüzü yaşatmaya devam ediyoruz. Bunu yaparken de futbolcular olarak cebimizde ne varsa verebileceğimizi de vererek mücadelemize devam ediyoruz. Diğer yandan biz elli kuruşa muhtaç durumda iken bu statta oynadığımız maçlarımıza değişik sıfatlarla ücret ödemeden girmek isteyenleri de protesto ediyoruz. 2 TL, 5 TL Ünye’nin takımına katkım olsun istemeyenleri Allah’a havale ediyoruz.

Herkesin geçmişte bu takıma emeği geçmiştir, ama bu takım birçoklarının evine götürdüğü ekmek olmuş, çocuğunun nafakası olmuştur. Bu durumda iken Ünyespor’a destek vermekten geri adım atanları Ünyespor konusunda samimi bulmuyoruz. Bu zaman destek olma zamanıdır. Bu yaşam mücadelesinde herkesin desteğini bekliyoruz. Bütün büyüklerimizi, Ünyespor severleri ve halkımızı bize destek vermeleri için tribünümüze davet ederken, gelebilen, gelemeyen herkesi maddi ve manevi olarak yanımızda bekliyoruz. Bugün ben takım kaptanı olarak ve futbolcu arkadaşlarımla birlikte cebimizden 2 TL para vererek az sonra mücadele edeceğimiz maçımıza çıkacağız. Herkesten, öncelikle tüm Ünyelilerden bu konuda hassasiyet göstermelerini bekliyoruz” dedi.

SPOR AKSİYON

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-