eskort samsun

ÜNYENETHABER

Borsa’dan CÜGD’ye tam destek

Borsa’dan CÜGD’ye tam destek
12 Mart 2015 - 22:02

 

IMG_0191

Ünye Ticaret Borsası Mustafa Uslu makamında ziyaret eden Canik Ünye Gazeteciler Derneği’ne (CÜGD) sürekli basınla istişare halinde olduklarını belirterek, CÜGD’e ellerinden geldiğinde maddi ve manevi destek olduklarını ve olacaklarını söyledi.

Canik Ünye Gazeteciler Derneği (CÜGD) Başkanı ve Ünye Kent Gazetesi sahibi Ali Öztürk, Ziyarete Canik Ünye Gazeteciler Derneği Başkanı ve Ünye Kent Gazetesi sahibi Ali Öztürk, Dernek Yönetim Kurulu üyeleri Oney Flash FM Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, İpekyolu Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hasan Tanrıver, Nuh Medya sahibi Nuh Bulat, Gazete Okuyorum Sorumlu Müdürü Ulvi Gündoğdu, Ünye Kent Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Musa Ö. Kıroğlu ve basın mensupları katıldı.Ziyarette derneğin kuruluş amacı, derneğin üye kurumları ile ilçede faaliyette olan basın yayın organlarına ilişkin bilgi veren Dernek Başkanı Ali Öztürk, şunları söyledi:
“Amacımız Ünye’nin büyümesi, gelişmesi ve hizmet alması noktasında katkı sağlamaktır. Şahsım ve Derneğimiz adına yeni binanızın hayırlı olmasını diliyor ve burada çok güzel hizmet vereceğinize inanıyoruz. Ayrıca göreve geldiğiz günden bu yana güzel başarılara imza atarak Ünye Ticaret Borsası tarihinde bu kadar yüksek meblağı, Ünye’ye ve meslektaşlarınıza kazandırdınız. Geçmişten bu yana sizi takip ediyoruz, göreve geldiğiniz günden bu yana sürekli seyahat içerisindesiniz. Sanırım TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu nerede bir toplantı olsa sizi yanında görmek istiyor. Ayrıca bu Başkan genç, ne yapabilir yargısını gösterdiğiniz için sizi tebrik ediyorum. Dernek olarak arkadaşlarımız haberlerinizi gururla, şevkle yapıyor” dedi.

Canik Ünye Gazeteciler Derneği’ne maddi ve manevi destek olacağını vurgulayan Ünye Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Uslu; “Ünye’de kısa bir süre önce kurulan Derneğinizin Ünye’miz ve bölgemiz adına hayırlı olmasını diliyorum. Sürekli sizlerle istişare halinde bulunarak, çalışmalar yürütüyoruz. Sizlere gücümüzün yettiğince maddi ve manevi destek oluyoruz, olmaya da devam edeceğiz. Sizler halkın sesi, gözü, kulağı oluyorsunuz. İnşallah bundan sonrasında da aynı şekilde çalışmalarımızı sürdürmeye devam ederiz” diye konuştu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-