eskort samsun

ÜNYENETHABER

BOMBAYI SONUNDA PATLATTI…İSTİFA ETTİ

BOMBAYI SONUNDA PATLATTI…İSTİFA ETTİ
12 Şubat 2015 - 23:00

HALKIN SEVGİLİSİ ADAYLIK İÇİN İLK ADIMI ATTI

12

 

Ünye’nin yetiştirmiş olduğu değerlerden, Toki Başkanlığı Danışmanlığı görevini yürüten Kentsel dönüşüm  uzmanı Sayın Mimar Leven Akçay, Ünye’de bulunduğu sürece kamuoyunda, hakkında oluşan milletvekilliği süreci ile alakalı spekülasyonlara sesiz kalmış ,sadece halkın talebine kayıtsız kalmayacağını ve buna göre inisiyatif  kullanacağını söylemişti.

Gelinen süreç  itibari ile  bu gün için beklentilerin odak noktasında olan Sayın Levent Akçay,Milletvekilliği aday adaylığı hususunda gözler  kendisine çevrilmişti.Halen  Toki Başkanlığı Danışmanlığı görevinde bulunan Sayın Akçay,milletvekilliği aday adaylığı için  ilk adımı atıp, istifa edip etmeyeceği kamuoyunda merakla bekleniyordu.

An itibari ile Sayın Levent Akçay’ın görevinden  istifa ettiği ve milletvekilliği süreci için ilk hamleyi yaptığı istihbaratını aldık.İstifası ile gelecek seçimlerde adaylığı söz konusu olan ve halkın önceki yerel seçimlerde sevgilisi olan Sayın Akçay’ın, milletvekilliği hakkında son ve kesin kararını bu hafta vermesi bekleniyor.

Kamuoyunda oluşan izlenimlerde ve yapılan araştırmalarda halkın büyük çoğunluğunun milletvekili adayı konusunda üzerinde durduğu  isim, Sayın Levent Akçay olarak  öne çıkıyor. Sayın  Akçay’ın almış olduğu bu kararla ,  hayranlarının arzusunu boşa çıkarmamış oldu.Ve görünüşe göre Akçay’ın istifa kararı Kamuoyunda memnunlukla karşılandı.

Kamuoyunda istifa yankıları sürerken ,Sayın Akçay  tarafındaki sessizlik devam ediyor.Kendisine ulaşmaya çalıştığımız Akçay’ın telefonlarının kilitlendiği gelen ilk haberler arasında.

Sayın Akçay’ın Perşembe günü memleketi Ünye’ye geleceği ve süreçle ilgili açıklama yapacağı öğrenildi.

YE5M80XC

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-