eskort samsun

ÜNYENETHABER

BİZİM REFERANSIMIZ HALKIMIZ

BİZİM REFERANSIMIZ HALKIMIZ
06 Mart 2015 - 8:42

11016101_10152994834143046_8956784591688428643_n

Op. Dr. Tolga Baş’ın 2015 seçimlerinde memleketi Ordu’dan  AK Parti aday olması ile gelişen süreçte ,kamuoyunda mevcut olan  olumlu hava   giderek  dahada artıyor.Bir Ünye’li olarak Ordu ve memleket sevdası için düştüğü bu zorlu görevin bilinciyle, ayakları yere sağlam basarak hareket eden sayın Baş’a,  gittiği her yerde büyük kalabalıklar eşlik ediyor.

İlk günden itibaren hemşerilerine olan ilgi ve alakasını halen devam ettiren milletvekili aday adayı Baş,biz onların sayesinde bu noktaya geldik,onlar için bu yola çıktık ve onları temsilen vekilliğe adayız.İşte biz bunun bilinciyle kar kış demeden onların yanına koşarak gidiyoruz.Bize gösterecekleri güler yüz,bir dua ,bir helallik ve bir bardak çay bütün yorgunluğumuzu almaya yeterli olduğu gibi ,bize bu yolda ilerlemek için azim ve şevk veriyor.

Hemşerilerimizi ziyaret ediyor ,onları dinliyor ve ne yapmamız gerektiğini bizzat halktan daha da pekiştirerek öğreniyoruz.Bu yola hemşerileri için çıkan bir kardeşleri,evlatları olan ben Tolga Baş ,onların bu samimi , güvenilir duruşlarını ve gözlerinde ki bana olan inançlarını bir an olsun görmeseydim , bu yola baş koymazdım.Şimdi gururla ve inançla  diyebilirim ki , Allah’u teala beni hayırlı bir yola çıkarmış, inşallah hemşerilerimin desteği ile onları her alanda olduğu gibi vekil olarak ta en iyi şekilde temsil ederim dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-