eskort samsun

ÜNYENETHABER

BİR TELEFONLA 1 MİLYON

BİR TELEFONLA 1 MİLYON
03 Şubat 2015 - 10:16

ORDUSPOR Başkanı Nedim Türkmen, eski İçişleri Bakanı, MİLAD Genel Başkanı Ordu bağımsız milletvekili İdris Naim Şahin’in bakanlığı döneminde bir telefonla Orduspor’a 1 milyon TL’lik reklam aldığını söyledi.
Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, tv52’de Zafer Öztürk’ün hazırlayıp sunduğu ‘Spor Ateşi’ programına canlı telefonla bağlanarak takımın son durumu ile ilgili soruları cevapladı. İdris Naim Şahin’in İçişleri Bakanı iken Orduspor’a verdiği destekleri övgüyle anlatan Nedim Türkmen, “İdris Naim Şahin’in Orduspor’a çok emekleri var. Bir telefonla bu kulübe 1 milyonluk reklam aldı. O İçişleri Bakanlığından alındı küme düştük” dedi.
Belediyelerin takıma destek vermesi gerektiğine de vurgu yapan Başkan Türkmen, Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne üstü kapalı göndeme yaparak “Belediye destek vermek zorunda” dedi.
Orduspor’un borçlarının eleştirilmesine de tepki gösteren Nedim Türkmen, “Önemli olan borç değil nakit akışı. Süper ligden düşen her takım bizim gibi sorun yaşıyor. Süper Lig’de oynamanın bedelidir bu. Bu takımı 26 yıl sonra Süper Lig’e biz çıkardık. 5 lira verip maça bile gelmiyor taraftar, önce maça gelecek” diye konuştu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-