eskort samsun

ÜNYENETHABER

“Bir Gezginin Kaleminden Büyükşehir Ordu” Adlı Kitabın İmza Gününe Katıldı

“Bir Gezginin Kaleminden Büyükşehir Ordu” Adlı Kitabın İmza Gününe Katıldı
17 Ocak 2015 - 9:45

Vali İrfan BALKANLIOĞLU,

DSC_3293

Araştırmacı-Yazar Muzaffer GÜNAY’ın, yeni çıkan kitabı “Bir Gezginin Kaleminden Büyükşehir Ordu” adlı kitabının tanıtım ve imza gününe katıldı.

Öğretmenevinde gerçekleştirilen programa, Vali İrfan BALKANLIOĞLU, Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Sabri YENER, Altınordu Belediye Başkanı Engin TEKİNTAŞ, İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur TOPARLAK, ORSEV Başkanı Sevinç ÖZEL ve çok sayıda davetli katıldı.

Araştırmacı-Yazar Muzaffer GÜNAY’ın yeni çıkan kitabı “Bir Gezginin Kaleminden Büyükşehir Ordu” adlı kitabının tanıtım ve imza gününde bir konuşma yapan Vali İrfan BALKANLIOĞLU, ”Programa severek katıldım. Büyük bir emek söz konusu” dedi.

Ordu’nun dereleri, vadileri, yeşilliği ve tarihi yerleri ile çok farklı güzelliklere sahip saklı bir cennet olduğunu belirten Vali BALKANLIOĞLU, ”Birçok insan bu güzellikleri bilmiyor. Araştırmacı-Yazar Muzaffer GÜNAY, Ordu’nun tüm güzelliklerini gezerek fotoğraflamış, güzel yazılarla taçlandırarak bize sunuyor. Kendisini tebrik ediyorum. Valilik olarak ‘Bir Gezginin Kaleminden Büyükşehir Ordu’ adlı kitabı alarak destek vereceğiz” şeklinde konuştu.

Altınordu Belediye Başkanı Engin TEKİNTAŞ ise kültür ve sosyal faaliyetlerin her zaman yanında olacaklarını belirterek, ”Araştırmacı-Yazar Muzaffer GÜNAY yeni tarih notlarıyla çalışmalarına yine devam edecektir. Kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

25 yıldan beri Ordu’nun tarihi, kültürel, doğal ve turistik bir çok önemli değerlerini kaleme alan Araştırmacı-Yazar Muzaffer GÜNAY, tanıtım etkinliğine katılımından dolayı Vali İrfan BALKANLIOĞLU’na teşekkür ederek, ”Sayın Valim kitabımın önsözü ile beni taçlandırdı. Çok mutlu oldum. Kitabımın ortaya çıkmasında emek veren herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Araştırmacı-Yazar Muzaffer GÜNAY, “Bir Gezginin Kaleminden Büyükşehir Ordu” adlı kitabını imzaladı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-