eskort samsun

ÜNYENETHABER

BELEDİYENİN GÜCÜ KÜÇÜK ESNAFA MI YETİYOR?

BELEDİYENİN GÜCÜ KÜÇÜK ESNAFA MI YETİYOR?
28 Nisan 2022 - 0:58

Yarın sabah sevkiyat geleceği için BİM’in akşamdan mağaza önünü kapatmasına vatandaşlar tepki gösterdi.Belediyeyi suçlayan vatandaşlar ulusal marketlere tolerans geçildiğini ve kuralların uygulanmadığından şikâyetçi oldular.

Marketlerin önünde trafik katledilmeye devam ediyor  
    
Kaledere mahallesi 20 Temmuz caddesinde bulunan BİM’den vatandaşlar şikayetci oldu. Sürekli bu şekilde caddenin trafiğini keserek ve yolu kapatarak kamyonun park etmesi sağlanıyor. Her şevkiyat geleceği günün akşamından yolun cevrildiğini belirten vatandaşlar. Küçük esnaf böyle birşey yapsa başına zabıtalar üşüşür ceza keserlerdi.Ama söz konusu ulusal market olunca kanunlar başka uygulanıyor ki, her hafta bu uygulamayı yapıyorlar. Ayrıca bu noktada Emniyet’in sürekli gözlem yaptığı Mobesse kemarası var, Fark etmemeleri de imkansız .

Belli bir araç park yeri olmayan marketlere Belediye’nin ruhsat vermemesi gerekmekte . Caddelerin, sokakların her iki tarafı marketlerle dolu ve bu markete malzeme getiren yada alışveriş yapan vatandaşların araçları trafiği altüst etmektedir. Ama ne yazık ki bu kuralsızlığa karşı şehrin içinde ne bir Trafik Polisi ne de denetim yapan bir belediye  Zabıta’sı bulunmamaktadır. ”dediler.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-