eskort samsun

ÜNYENETHABER

BELEDİYEDEN MAAŞLARA ZAM…VİDEO HABER

BELEDİYEDEN MAAŞLARA ZAM…VİDEO HABER
04 Şubat 2015 - 10:02

Belediye daimi personele yüzde 10 zam

9

Ünye Belediyesi’ndeki çalışanların görevleri ile alakalı sorumluluk bilincini yüksek tutmak, kamu kaynaklarını etkin ve verimli şekilde kullanmak, sunulan hizmet kalitesini yükseltmek amacıyla Disiplin Yönetmeliği ve Ödül Yönergesi görüşülerek kabul edildi.

Belediye Başkanı Çamyar; “Disiplin yönetmeliği ve ödül yönergesi noktasında Belediyemizin geçmiş dönemde bir eksikliği var. Bu noktada aksaklıkların doğmasını önlemek için, kurum içi işleyişe hukuki zemin hazırlamak için bu yönetmeliği hazırladık” dedi.

Belediye daimi personele yüzde 10 zam

Ünye Belediyesi personeli üzerinde tahakkümü bulunan 2 sendikanın hizmet çatışması yaşaması ve bunun yargıya intikal etmesi sonucu ve bu yüzden işçilerin ekonomik yönden mağduriyetinin giderilmesi konusu görüşülerek, yüzde 10 zam yapma kararı alınmış olup, plan bütçe komisyonuna havale edildi.

 

 

Başkan Çamyar konuyla ilgili; “Şu anda belediyemizde 54 çalışanımız var. İşçilerimizin sendika değişikliğinden dolayı devam eden yargı süreci var. Bu dava henüz bitmediği ve yetkinin hangi sendika da olduğu belli olmadığından dolayı, biz sendika ile oturup zam hususunu görüşemiyoruz. Bu yüzden biz süreç sonuçlanana kadar işçilerimizi mağdur etmemek için, mahkeme sonuçlanana kadar yüzde 10’luk bir artış öngördük” diye konuştu.

14

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-