eskort samsun

ÜNYENETHABER

BAYANLARA MÜJDE

BAYANLARA MÜJDE
21 Ocak 2015 - 10:13

‘Kadınlar Plajı’ açacak

BB

Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yaz döneminde Altınordu, Fatsa ve Ünyeilçelerinde kadınların rahatlıkla denize girebileceği tüm alt yapının olmasıyla birlikte ‘Kadınlar Plajı’ açacaklarını söyledi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ak Parti Altınordu kadın Kolları 1. Olağan Kongresi’ne katıldı. Ak Parti’nin başarısının ana mimarının kadın kolları olduğunu belirten Başkan Yılmaz, Ordu ve Türkiye için çalışan kadın kollarına teşekkür etti.

Kadınların Ak Parti’nin gücüne güç kattığını dile getiren Başkan Yılmaz, erkek siyasetçiler olarak hep görünen alanlarda olduklarını, buna rağmen kadınların bir apartmanın en üst katından, erkek siyasetçilerin hiç girmediği en ücra noktalara gidip partinin söylemlerini, sloganlarını ulaştırdıklarını söyledi.

Kadınların gücünü her zaman yanlarında hissettiklerini belirten Yılmaz, yaz dönemindeMavi Bayraklı kadınlar plajı açılacağını bildirdi. Yılmaz, şu açıklamada bulundu: “Karadeniz’in incisi Ordu’muzun deniziyle, yeşiliyle dünyada örnek şehirlerden bir tanesi olduğundan bahsediyoruz ancak Karadenizli kadınlarımızın ve ailelerimizin gönül rahatlığıyla denize girebildiğini düşünmüyorum. Altınordu, Ünye ve Fatsa ilçemizde Mayıs ayında açılmak şartıyla kadınlarımıza yönelik ve sadece ailelerimize yönelik kadınlar plajını hizmete açacağız. Çocuğunuzla, arkadaşlarınızla birlikte, Efirli bölgesinde ve un fabrikasının arkasında ki o güzel koyda, tüm alt yapısı hazır olmak şartıyla, KaradenizBölgesi’nde de bir ilk olacak kadınlar plajını hizmete açacağız. Ordu KaradenizBölgesi’nde Mavi Bayraklı tek il fakat Ordulu kadınlarımız, Ordulu ailelerimiz gönül rahatlığıyla denizi maalesef bu aşamaya kadar kullanamıyordu. Bundan sonra Mayıs ayından itibaren hazırlıklı olun. İl dışı tatil bölgelerine randevularınızı iptal ettirin. Kadınlarımızın Türkiye’de tatil yapabileceği ve gönül rahatlığı ile denize girebilecekleriKaradeniz bölgesinde Mavi Bayraklı tek il Ordu olacak.” –

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-