eskort samsun

ÜNYENETHABER

BAŞKAN TABULARI YIKIYOR

BAŞKAN TABULARI YIKIYOR
04 Şubat 2015 - 12:10

 Başkandan yardım eli

Adsız

Ünye Belediye Başkanı Tabuları yıkmaya devam ediyor.Seçimden seçime milletin kapısını  çalan ,halkı ziyaret eden  yönetici ve politikacı  profilinin dışında hareket eden.Başlatmış olduğu halk günleri ve vatandaşları ziyaretlerinde çok farklı bir siyasetçi ve lider kimliği sergileyen, Ünye Belediye Başkanını Alkışlıyoruz ve bir çok siyasetçiye örnek olmasını diliyoruz.

Başkan Çat kapı ziyaretlere devam ediyor

Ünye Belediye Başkanı sayın Ahmet Çamyar,Başkan yardımcısı sayın Erhan Eren ve Sosyal yardımlaşma fonu müdürü Yaşar Kocatoros ile beraber Bayramca mahallesinde Murat Dağdelen’in evine konuk oldu.

Aile fertleri ile sohbet eden ,onları dinleyen Başkan Çamyar,çocuklara hediyeler dağıttı ve yeni doğan bebeğe altın taktı. Dağdelen ailesinin evlerine konuk olan Belediye Başkanı Çamyar, engelli ve 6 çocuk babası Murat Dağdelen ile yakından ilgilenerek onların sağlık ve eğitim gibi birçok konudaki sorunlarını ve taleplerini dinledi. Çocuklara hediyeler veren Başkan Çamyar, ev eşyası talebinde bulunan ailenin ihtiyaçlarının karşılanması hususunda Sosyal Yardımlaşma Müdürü Yaşar Kocatoros’a talimat verdi.

Başkan Çamyar ziyarette ,Bayramca Mahallemizde İkamet Eden Murat Dağdelen’in Evine Misafir Olduk..Çocuklara Hediyeler Vererek Onların Mutluluğuna Eşlik Ettik.Onların  isteklerine ve şikayetlerine yerinde vakıf olduk,gerekenler yapılacaktır.Bu ziyaretlerle ailelerin hem yalnız olmadığı ,hem de bundan sonra da belediye olarak kendilerinin yanında olacağımızı ifade edebiliriz .Biz koltuktan değil sokaktan gücümüzü alıyoruz,felsefemiz Ünyeyi birlikte yönetmek üzerine  kurulu dedi.

Başkanımız örnek olsun

Başkanın ziyaretinden memnun olan Murat Dağdelen ve aile fertleri ,bu hoş ziyaretinden dolayı Başkanımıza ,Başkan yardımcımıza ve fon müdürümüze teşekkür ediyoruz.Geldiler bizi mutlu ettiler benim ve ailemin bir ömür boyu hatırlayacağı güzel bir ziyaret oldu .Bizi yönetenlerin önce insanı duyguları taşımasını ve yansıtmasını istiyor ,bekliyoruz,sadece seçimlerde hatırlanmak istemiyoruz.Sorunlarımızla ilgilediği için Başkanımıza tekrar teşekkür ediyorum dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-