eskort samsun

ÜNYENETHABER

Başkan FİDAN Ziyaretlere Devam Ediyor…VİDEO HABER

Başkan FİDAN Ziyaretlere Devam Ediyor…VİDEO HABER
28 Ocak 2015 - 8:34

Yeni Başkan Hızlı Başladı

DSCN6175

Ak Parti Engelliler Koordinasyon Merkezi Başkanı ziyaretlerine devam ediyor.

Ak Parti Engelliler Koordinasyon Merkezi Başkanlığına getirilen İsmail Fidan. çalışmalarının bugünkü programında Engelliler Derneğini ziyaret ederek. engel durumundan dolayı derneğe gelemeyen bir vatandaşın dosyasını, Engelliler Derneği Başkanı Dursun Ali Akın’a teslim ederek kaydını yaptırdı.

Ziyaret sırasında yapmış olduğu konuşmada Engelli Koordinasyon Başkanı İsmail Fidan; Ünye Ak Parti İlçe Başkanımız Sayın Arif Ergün bey ve yönetim kurulu arkadaşlarımız beni Ünye Ak Parti Engelli Koordinasyon Merkezi Başkanlığına seçmiş bulunuyorlar.Bundan böyle bütün ihtiyaç ve isteklerinizi Dursun Ali Bey aracılığı ile bana söyleyip, bende Arif Bey’e ileteceğim.Bütün isteklerinizi yerine getirme noktasında çalışacağız.Nasıl ki Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan bey ve Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu bey, engellilerin ön plana çıkmasını ve refaha ulaşmalarını istiyor ise Ünye Ak Parti İlçe Başkanımız Arif Ergün bey ve Yönetim Kurulu arkadaşlarımızda engelli arkadaşlarımızın mutlu olup refaha ulaşmalarını istiyor.

Bundan böyle evlerinden çıkamayan arkadaşlarımızı da ziyaret edip,  istek ve dileklerini  Ünye Belediye Başkanımız Ahmet Çamyar beye, Ak Parti İlçe Başkanımız Arif Ergün’beye ve yönetim kurulu arkadaşlarıma iletip hep birlikte olan sorunların üstesinden geleceğimize inanıyorum.” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-