eskort samsun

ÜNYENETHABER

Başkan Ergün ”Yapacak İşimiz Çok” VİDEO HABER

Başkan Ergün ”Yapacak İşimiz Çok” VİDEO HABER
15 Ocak 2015 - 10:46

”ilk işimiz yarım kalan yatırımların tamamlanması”

1

Ak Parti İlçe Başkanı Arif Ergün göreve başladıkları andan itibaren Ünye’nin menfaati ölçüsünde çalışmalar yaptıklarını memleketin yarınları için yönetim kurulu ile beraber hizmet etmeye devam edeceklerini ve projelerinin takipçisi olacaklarını söyledi.

“Biz göreve gelir gelmez ilk işimiz yarım kalan yatırımların tamamlanması noktasındaydı. Ünye Devlet Hastanesi için bir çalışma vardı ama biz bunu biraz da hızlandırdık. Biz bunun Mayıs ayına yetişmesini düşünüyoruz. TOKİ bu dedikodulara mahal vermemek için Hastanede yeniden keşif yapılıp, var olan eksikleri noktasında TOKİ nihai olarak tek tek baktırdı ve bu konuda ihale yaptıracak. Eski müteahhitle şu sıralar bir görüşme yapılıyor” dedi.

2015’e basınç düşürme istasyonu kurulup Anafartalar İlkokulu’nun oraya yı sonuna kadar hem hat döşeme hem de gaz verme işinin sözünü aldık. Ünye’de toplu konutun çok olduğu bir yere gaz vermeyi düşünüyorlar.

OSB konusunda iki yerle çalışmamız var. Cevizdere havzasındaki yer hem ekonomik değildi. Biri Çaybaşı’ndaki havza diğeri de aşağıda Killik havzasında olmak üzere iki çalışmamız var. Kaymakam bey bunun için çaba gösteriyor, bizde bunun takipçisiyiz.

Milli Eğitimle ilgili de vali bey “4 okul” diye bir açıklamada bulunmuş fakat biz bunu 6 okul olarak gerçekleştirmek istiyoruz, en az 4 okul olacak. Biran önce tekli eğitime geçmeyi hedefliyoruz. Bu planlamalar 3 yıllık planlamalar. 2017 yılında bunları gerçekleştirmiş olmayı planlıyoruz. Bu Ünye için güzel olacak.
Dediğimiz gibi yapılan bazı şeyler Büyükşehir’e geçilmesi sebebiyle biz bu konularda sadece yüzeysel bilgi verebiliriz. Bundan sonra gerçek bilgiler oradan alınacak.”

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-