eskort samsun

ÜNYENETHABER

Başkan Demirci’nin Gazeteciler Günü Mesajı

Başkan Demirci’nin Gazeteciler Günü Mesajı
09 Ocak 2015 - 14:18

“Zor Şartlarda Büyük Fedakarlık Yapmaktalar”

IMG_0109

Medyanın günlük yaşamın ayrılmaz bir parçası olduğunu ifade eden Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

 

Başkan Demirci, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında, en zor şartlarda bile vatandaşların haber alma hakkını yerine getirmeye çalışan gazetecilerin büyük fedakarlıklar yaptığını söyledi.

 

Yerelde ve genelde medya mensuplarının toplumun bilincini artırarak güçlendirmek adına emek harcadığını kaydeden Başkan Demirci, mesajını şu şekilde sürdürdü: “Çağımızın en dinamik mesleklerinden biri olan gazetecilik, insanlara haber ve bilgi akışı sağlamak gibi çok yönlü bir misyonu içermektedir. Gücünü kamuoyundan alan, halkımızın haber alma hakkını kullanmasını sağlayan ve toplumdan gelen istekleri yansıtma görevini üstlenen özgür basın, aynı zamanda demokrasinin vazgeçilmezidir. Türk Basını, her zaman ve her yerde doğru haber vererek, objektif davranarak, zaman mefhumu gözetmeden görevini yerine getirmeye çalışmaktadır. Bu vesileyle Ordu’muzda ve Türkiye genelinde görev yapan medya mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, görevlerinde başarılar dilerim.”

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-